Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Használt köszületek már...

Használt köszületek már valaki a terhessége alatt Fluomizin hüvelykúpot, illetve Gynazol hüvelykrémet?

Figyelt kérdés
2017. jún. 21. 17:47
1 2 3 4 5 6
 11/52 A kérdező kommentje:
Nem tudom nekem mi lehet,de kívül ég meg viszket,a gombaölő hüvelykrém nem segített,remélem ez helyre tesz.Mondjuk egy tenyésztést igazán csinálhatott vna az orvos.Annak mennyi idò mulva van meg az eredménye?
2017. jún. 22. 18:43
 12/52 anonim ***** válasza:
Egy het. Igazából nem panaszkodhatok mert május ota nekem kettot is csinaltak. Mindkettőn ez volt.
2017. jún. 22. 19:07
 13/52 anonim ***** válasza:
Használd vegig várj egy hetet es kérj egy kenetet. Veszteni nem fogsz vele. :s
2017. jún. 22. 19:18
 14/52 anonim ***** válasza:

Első vagyok

Nekem az egyedüli tünet mindig az erős folyás volt, se irritáció, se viszketés, semmi.

Az elején mindig csinált tenyésztést a doki, de ilyenkor amikor a folyást nem kíséri semmilyen tünet már nem szokott, azt mondta egyértelmű, hogy a hüvely ph felborulás miatt van.

Én múlt héten kérdeztem okozhat-e ez problémát, azt mondta igen, ha felülfertőződik koraszülés lehet a vége ezért kaptam most 1 doboz fluomizint és 2 doboz gynoxint. Sose használok semmit csak amit az orvos ad.

2017. jún. 23. 12:51
 15/52 A kérdező kommentje:
Hát,én elhasználtam a gynazol hüvelykenőcsöt tegnap előtt,az egy napos csak,tegnap kellett elkezdenem ezt a kúpot,felraktam,reggelre lett vizes folyásom,és jött ki ilyen zöldes cucc vele(bocsi).Nem tudom az mi lehetett,de ilyen szinü folyást még az életemben nem láttam.Akkor lehet tényleg bacim van,és azt pucolja kifele?
2017. jún. 23. 13:07
 16/52 anonim ***** válasza:
Nekem erős sárgás folyásom van mindig a kúptól. Szerintem ne aggódj, ez tuti kitisztít, nekem azt mondták, hogy a teljes doboz kúp elhasználása után is még kell 2-3 nap tisztulási idő és csak utána tudnak pl. kenetet is venni ha szükséges.
2017. jún. 23. 13:31
 17/52 anonim ***** válasza:

Nekem osszevissza a kup hagy minimális foltot a fehérneműmon. Nem jon mas. Vizes folyás volt, kaptam ilyen laktofeelt.. Önmagában nem ert semmit.

Meg nem vettem meg a második kort. Az elso laltofeel kura utan se tenyeszett ki bennem laktobacillus. Szerintetek ezután a tabletta utan használják olyat? Visszaáll tole a normál flora?l vagy megint a coli kinyitja majd..? Mar sajnálom h regen állandóan fürödtem.. Ha tudom hogy terhesen a nagy tisztasagmania miatt igy járok nem erőltetem. Vagy lehet ez hajlam kérdése..?

2017. jún. 23. 13:32
 18/52 A kérdező kommentje:
Annyira borzaszto ez a sok nyavaja,én nekem terhesen jön csak elő mindig.de ez a vizes folyás kicsinál már,annyira zavar,mindig attol félek,hogy a viz szivárog.főleg ebben a melegben meg még izzadok is,a kettő együtt meg pokol... :(
2017. jún. 23. 13:35
 19/52 anonim ***** válasza:
Amúgy ja. Eleinte én is azt hittem. Hat meg jo h nem az. Bar inkabb semmi ne lenne.
2017. jún. 23. 13:38
 20/52 anonim ***** válasza:
Nekem azt mondták, hogy hajlam. Vannak olyan kismamák akik az egész terhességet végig szenvedik ilyen-olyan fertőzésekkel.. Én pl. a 20. hét óta itthon vagyok táppénzen, idegen helyen kerülöm a wc használatot, kádba nem ülök csak zuhanyzok, ezen a területen mindig külön törölközőt használok és mégis előjön. :(
2017. jún. 23. 13:44
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!