Használt köszületek már valaki a terhessége alatt Fluomizin hüvelykúpot, illetve Gynazol hüvelykrémet?
31 hetes vagyok, azt hiszem a 4. doboz fluomizint használom éppen, mire vagy kíváncsi ezzel kapcsolatban? :) A másikat nem használtam, csak canesten krémet + kúpot illetve 2 nap múlva kezdem a gynoxint.
Sajnos folyamatosan visszatérő erős folyással küzdök, nagyjából kisebb nagyobb megszakításokkal a 12. héttől mindig használtam valamit sajnos.
En is ezt a fluomizint kezdtem el hetfon. En 27 hetes vagyok. Nektek mire adták?
Használtok utana vmi lactacidosat?
Nem tudom. A coli az a belbakterium. Mivel közel vannak ott lenn a dolgok igy terhessegben gyakori a huvelyben ha felborul a normal flora es nem kell hozza sok. En kicsit ki is akadtam mert eleg tisztának gondoltam magam, de azt mondta a doki ez nem higieniai kérdés ilyenkor.
Egyik doki azt mondta nem tragikus a masik egyből ezt adta rá. Nem tudom hogy ez segit-e rajta. Remélem. Tünetek nekem nem volt, talan folyás enyhe de tényleg nagyon enyhe, vizes es szagtalan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!