23 hetes kismamák hogy vagytok? Van valami panaszotok? Kisfiút vagy kislányt vártok?
Figyelt kérdés
2017. jún. 21. 07:19
1/7 anonim válasza:
Én ugyan csak 22 hetes vagyok. Kisfiúnk lesz. Semmi panaszom nincs, nagyon jól vagyok.
2/7 anonim válasza:
Én ma vagyok 22 hetes, kislányunk lesz, ezt már a 12. heti ultrahangon megmondták :) Sajnos annyira nem vagyok jól, de ez az 5. héttől így van. Igaz, már jobb a helyzet, de a hányinger, gyengeség, rossz közérzet még mindig tart, szerintem teljesen jól csak szülés után leszek, nagyon várom már , hogy ne a hasamban legyen a babám, hanem a karomban. Elég gyakran fáj a derekam is, itt szúr, ott szúr, de hát ahogy tudom ez mind a velejárója.
Mindenkinek boldog babavárást.
Kérdező, és te hogy érzed magad?
3/7 anonim válasza:
Sziasztok, én 24 hetes terhes vagyok és kisfiút várunk :) panaszom erre a melegre van nagyooon, meg néha fáj a hátam ezen kívűl jól vagyunk :) kisfiúnk neve Flórián lesz :)
4/7 anonim válasza:
Nekem panaszom nincs, de most ebben a melegben, ha beülök a kocsiba, fájni kezd a fejem, ami korábban nem volt.... Hányinger és társai hálistennek már nincsenek, a hasam kicsi, az sem zavaró még. Kislányom lesz.
5/7 anonim válasza:
Én pénteken töltöm a 23.hetet és kislányt várok :) egy ideje nagyon görcsöl a lábam-kezem+hátfájással küzdök, de egyébként minden rendben :) tegnap kezdtem el kismamatornára járni, remélem, hogy segít :D
6/7 A kérdező kommentje:
Én jól vagyok, leszámítva hogy hüvelygombával küszködöm sajnos. Nagyon utálom és egyszerűen nem tudok szabadulni tőle. Az orvos sem tud mit kezdeni, felírja a kúpot 2 hetente. Baba jól van, kisfiú lesz. Nekünk is 12 hetesen mondták meg. Utolsó válaszoló szedsz magnéziumot? Nekem sokat segített lábgörcsökre.
2017. jún. 21. 12:05
7/7 anonim válasza:
Én 24 hetes vagyok. Fiunk lesz. Panaszom annyi, hogy fáj a hátam és a derekam. A lábam szokott görcsölni, mindig ugyanott és mindig hajnalban szinte. Inni szoktam rá magnéziumot, az használ, mert olyankor jól vagyok. Már nagyon várom az októbert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!