Kismamák akiknek mélyen tapadó méhlepényük volt, végig kitudtátok hordani a babátokat?
Szia en a kérdésre nem tok válaszolni a saját példák kapcsán, mert meg benn van Baba (elnézést) de nekem feljebb ment a lepeny a meh novekedesevel. Pont kedden mondta a doki h szépen alakul, nagyon ugy nez ki ezzel mar nem lesz császár.
7cm-re van a mehszajamtol pedig 19.heten reszlegesen rajta volt meg. Nekem is kinyilt viszont a külső méhszáj (2100) amiatt kell pihennem, a nap nagyreszeben vízszintesen. Gondolom ezeket neked is mondtak. Bízzál benne, hogy neked is feljebb "vandorol". És tartsd be amiket mondtak. (szexmentes élet, kimeletesseg.. Fekves, Magnézium szeded..)
A baráti körben en vegigkerdezgettem akik nemreg vtak kismamak es ket lány is volt aki ezzel kuzdott. Egyikojuk 41.hetre szült (inditottak es csaszar lett de nem annak indult) a masik lány 38.heten szült, neki tervezett csaszar volt mert neki rajta maradt a lepeny a méhszájon.
26h
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!