Kinek van tapasztalata mélyen tapadó lepénnyel kapcsolatban?
Nekem teljesen fedte a méhszájat, szintén pecsételtem emiatt 1x-2x, mindkétszer szaladtunk a kórházba, persze gond nem volt hálisten, de biztos ami biztos!
Dokim nekem is azt mondta, hogy ilyenkor hajlamosak a pici hajszálerek elpattanni, és ezért van kis vérzés, főleg ha a nagydolog után jelentkezik, az erőlködés is előidézheti.
Bár jobb ilyenkor azért ha megnéz az orvos.
Nekem a 18.heti ultrahangra már teljesen felkúszott a lepény a fundusba. Neked is van még ideje hogy arrébb menjen.
A szextől én is el lettem tiltva, egészen addig míg fedte a méhszájat, illetve nagyon sokat kellett pihennem, házimunkát is csak lassú tempóban szabadott, és emelni TILOS! Arra nagyon ügyelj!
És emelte a magnézium adagom 3x2-re, akkor Magne B6-ot szedtem, majd később váltottam Magnesii citricire a terhesség végfelé.
Szóval ne aggódj, csak figyelj arra, hogy ne emelgess, pihenj többet, szedj magnéziumot, és hát no szex.
Kellemes babavárást!
2 hónapos kislány anyukája.
Mintha magamat olvastam volna...
Méhszájat megközelítette, majdnem elérte a méhlepény. Kétszer volt miatta, mellette haematoma, vérzés-barnázás, mindkétszer egy hetet feküdtem kórházban, míg a haematoma felszívódott.
Múlt héten megint töröltem kis barnát, csak a wc papíron volt, mondta az orvos, hogy most ürült ki a haematoma maradéka.
Feküdnöm kell, Magnerotot szedek napi 3x2t.
A keddi uh-n már nem volt a méhszáj közelében a lepény, hála Istennek, feljebb ment szépen, 26 hetes vagyok.
Fekvés, no szex, semmi megerőltetés.
Iszonyú ijesztő volt a legelső vérzés, barnázás, utána a második is, azóta is rettegek, nehogy újra legyen, még minimum 10 hetet szeretnék kihúzni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!