Kismamák, titeket mikortól viseltek/viseltetek terhes bugyit?
Figyelt kérdés
21 hetes terhes vagyok. Eddig midi fazonú pamutbugyikat hodtam, legtöbbször leggings-sel. Az utóbbi időben azt vettem észre, hogy, bár napközben egyáltalán nem érzem kényelmetlennek ezt a kombót, estére a gumitól piros csík van a hasam alján. Nyugtassatok meg, ugye nem lesz semmi baja a kicsinek?? Elszoríthattam ilyen módon valami eret
Egy paramami
#terhesség #szoros ruha
2017. jún. 19. 18:48
1/18 anonim válasza:
Azt sem tudom, mi az;)
Azt hordtam, amit nem terhesen.
2/18 anonim válasza:
Én soha nem hordtam kismama bugyit.
3/18 anonim válasza:
Nem tudtam, hogy van ilyen. Nem ért fel a hasamig a bugyi derék része. Ha neked igen, akkor vegyél olyan fazonút, ami nem szorít, de ne kismamabugyit, vagy mit, mert tuti ötszörös áron van.
4/18 anonim válasza:
En imádom. Igaz foleg itthonra, meg aludni. Utcára en is sima bugyiba megyek mert eleg meleg van es sok lenne most. Őszintén nem tudom mikor vettem de kb a 20.het korul. Talan ha egyszer voltam benne dokinál meg párszor még a tavasszal itt-ott. Sztem nagyon kényelmes. En nem boltba vettem hanem neten rendelem őket es nem bánom, hogy van par.
5/18 anonim válasza:
több mérettel nagyobb bugyikat vettünk 24 hetesen. remélem mégegyszer nem kell (26+5)
6/18 anonim válasza:
Van terhes bugyi ? Sosem hasznaltam.
7/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Jujj, most látom, milyen értelmesen sikerült kiírni a kérdést! :))) Bocsánat, másképp indult volna a mondat.
Azzal problémát okozhattam, hogy bevágott a hasam aljába a bugyi?
2017. jún. 19. 19:52
8/18 anonim válasza:
Nekem felül csipkés jól nyúló bugyim van a pepcoból. És semennyire nem szorít. Meg a tescoban vettem még jó nyúlós bugyit. Szerintem nekem ezek sokáig kényelmesek lesznek, nem volt piros csík a pocakomon.
9/18 anonim válasza:
Néhány felszínes bőrvénát nyomhatott meg, ez nem befolyásolja a baba keringését. Nem lesz baja.
10/18 anonim válasza:
Hja amugy a pepcos sztem is király. A terhesbugyik mellett azokat szeretem. :) sztem sem lesz baja a babának de kellemetlen neked ha szorít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!