Kb 9 hetes terhes vagyok. Ti hogy viseltetek a terhesseget?
nekem nem volt hányásos, vagy émelygős a terhességem, de aludtam egyfolytában (már amennyit 8 órás gályázás mellett lehetett) az elején... a fogantatás 1 hetétől az ötödik hónapig. olyan fáradt és aluszékony voltam, hogy úgy éreztem magam a sok alvástól és fekvéstől, mint mikor az ember influenzás!
fájogatott néha a méhem nekem is, de nem volt vészes, általában utána nőtt is a pocim, ha éreztem, h feszülnek a méhszalagok. a fájdogálás azért tényleg néha zavaró, sajog az ember ágyéktája, de ez a fájogatás nem állandó szerencsére.
volt még a középső és utolsó trimeszterben 1-2 hét gyomorégés.
éjszakai ébredések (nem rugdosás és nem pisi miatt, csak egyszer csak hajnali 3-kor felkeltem, és 2 órát tök éber voltam) :)
az elején én is folyton pisilni jártam, el se hittem, hogy ennyit tudok pisilni! :)
ja, a vége felé volt párszor esti/éjszakai kéz-zsibbadásom
cicim eleinte feszült, kicsit nőtt, és aztán megállt a növekedésbe.
sokat feszült a bőröm köldök környékén, ez néha zavaró volt
a gyerek olyan erővel rugdosott, hogy néha sírtam - kis vasgyúrót is szültem, nagyon "izmos" erős babám van!
az utolsó hetekben becsípődött egy ideg a jobboldali keresztcsontomnál, na az kicsit lebénított, de ha feküdtem, semmit nem éreztem.
amúgy nagyon-nagyon könnyen viseltem a várandósságot, nagyon szerettem terhesnek lenni, néha hiányzik :)
- egy 6 hónapos kisfiú 35 éves anyukája -
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!