7 hónaposan hogyan viseltétek a terhességet? Én ugy, hogy szinte alig érzem hogy terhes vagyok.
Hát én 39 hetes leszek két nap múlva, de egy 4 éves mellett, azért nem leányálom a várandósság! :)
De nem biztos,hogy neked nehezebb lesz. Az elsőt viszonylag én is jól "viseltem"!
Nekem minden bajom volt
volt. 10 héttől fekudnom kellett
28 évesen vártam az első babámat, álom terhességem volt. Az elején volt egy kis hányinger, azon kívül semmi komolyabb tünet. Még azt is jól viseltem, hogy egy hónapot kórházban kellett töltenem.
Most 33 éves vagyok, a második babámat várom. 17 hetes vagyok, de akkora a pocakom, mint az elsővel a 22. héten. Már több, mint 4 kg-t híztam, ráadásul pár napja fáj a farkcsontom esténként, ami kisugárzik a bal lábamba. Az alvás sem az igazi már most...
De ezektől függetlenül szeretem az állapotomat. :) Ráadásul most már igazán érzem őt, nemrég fejezte be a tornaórát. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!