HOgy vagytok 29 hetes kismamák? Van valami panaszotok?
nekem is első baba. Én minden kis tünetre figyelek. Szokott szurdogálni alul a pocim, és folyamatosan aggódom. Nem tudok tőle szabadulni.
Én is elég sokat híztam, kb. 11-12 kg-ot! És hol van még május 5.e!? :) Mikorra vagy kiírva?
Ilyenkor már biztosan nagyon jó lesz a 4D, mi 24. héten voltunk, megmutatta az arcocskáját, de még vékonyka volt. Most már biztos husibb.
Ez érdekes elvileg én is május 5- re vagyok, voltam kiírva(pécs), az új orvos szerint azonban május 2, majd kiderül. Kislány vagy kisfiú lesz nálatok?
Ne aggódj a szurka miatt, mindig csak pozitívan gondolkodj, és akkor minden rendben lesz. Mennyit mozog a baba? Én már nem rúgásokat érzek, inkább amolyan mozdulatokat, mintha a hasfalamat nyomná. Biztos egyre kisebb a helye...
Én tegnap léptem be a 29. hétbe, nekünk úgy mondta a doki hogy május 3-7-ig érkezhet! Úgyhogy én a középidőt nézem, tehát május 5. ! :)
Próbálok pozitívan gondolkodni, de nehéz.
Nekünk kisfiú lesz.
Amúgy van mikor aktív a baba, van mikor lustább, ha aktív akkor szinte 20 percet pihen, utána megint mocorog. De igen, én sem rugdosásokat érzek, hanem inkább azt hogy kinyomja valamilyét, és helyezkedik. De ez szerintem sokkal jobb érzés. :)
És a te babád mennyit mozog?
Sziasztok! Tegnap voltunk 4d-n és most már tudjuk:KISLÁNY!
Elég sokat mocorog délelőtt- ebéd körül- délután 5 körül-na meg este az igazi.
Boldog babavárást mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!