Egyáltalán nem korai! Mi 33 hetesen már teljesen berendeztük a szobát! Igy sokkal nyugodtabb vagyok...Most folyamatosan rendezgetem a babám holmijait.Minden jót nektek! 36 hetes kismama
2008. okt. 16. 18:11
2/11 anonim válasza:
Kezdjétek el nyugodtan.Mire odajuttok,hogy beköltözhetne a kis jövevény úgyis akadnak még javítani valók a dekoráción,elosztásokon!Sok boldogságot!
2008. okt. 16. 18:14
3/11 anonim válasza:
Én 34 hetes vagyok és két hét múlva fogjuk. Igazából mi később szerettük volna, a 38. hét környékén, de előrébb hoztuk a dolgot, mert három napja nagyon beindultak a jóslófájások, leszállt a hasam és a baba is nagyobb két héttel. Meg egyébként is úgy voltam vele, hogy a lakás nem túl nagy, és ha idő előtt összerakom, akkor mire megszületik a babó kezdhetem kitakarítani, letörölgetni, vagy pedig születéséig letakarhatom és kerülgethetjük. Nem is tart túl sokáig összerakni, ha nincs kész, akkor azzal a férjem egyedül is megbirkózik egyik este mielőtt hazajövünk a kórházból...
Egyébként meg ahogy érzed. Ha neked pluszt jelent felállítani és megnyugtató, akkor tedd meg nyugodtan! Hallottam már olyan kismamáról is, aki már a huszas hetekben berendezte a babaszobát...
2008. okt. 16. 18:15
4/11 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan felállíthatod! Az első babánknál mi is a 35.hét környékén rendeztük be a babaszobát! :)
2008. okt. 16. 18:26
5/11 anonim válasza:
Én 30 hetes vagyok és fogalmam sincs, hogy mikor fogjuk felállítani az ágyat, mert még albérletben lakunk, a házunk most épül és sajnos közel sem biztos, hogy elkészül, mire jön a baba. Úgyhogy valószínűleg mi várunk az utolsó pillanatig, pedig szívem szerint már most berendezném a szobát. Úgyhogy 35 hetesen szerintem egyáltalán nem korai!
2008. okt. 16. 18:41
6/11 anonim válasza:
Nekem lassan egy hónapja már áll a kiságy pedig csak a 26. hétben vagyunk :-)
Nyugodtan tegyétek össze.
Boldog babavárást!
2008. okt. 16. 19:01
7/11 anonim válasza:
én is szivem szerint most már öszeálitanám ,pedig mégcsak 27 hetes vagyok,de azért nemálitjuk össze mert az a legszebb mikor az utolso hetekben álitjuk és akkor még izgalmasabban várjuk a végét. szerintem is álithatod már a tiédet
2008. okt. 16. 20:39
8/11 anonim válasza:
Nem értem miért pontoztatok le!
Kinek bántja a kis lelkét hogy én már össze állítottam?
Vagy hogy nyugodt szívvel ajánlom hogy állítsa össze és még boldog babavárást is kívántam?Mindenkinek szíve joga akkor felállítani amikor csak akarja!Azért mert más vár vele x hetes koráig az nem azt jelenti hogy másnak is azt kell tennie!Nincs héthez kötve hogy mikortól lehet.
De nyugodtan pontozzon le ha valaki nem ért velem egyet...
2008. okt. 16. 21:48
9/11 A kérdező kommentje:
Nem én voltam, esküszöm! Nekem hasznos volt, és ez a lényeg, nem?
2008. okt. 16. 22:01
10/11 anonim válasza:
Én 32 hetes vagyok és már a 24. héten összeállítottuk! Szerintem nyugodtan állítsátok össze! Mindenkinek saját szíve joga hogy mit mikor csinál ezért tényleg nem kéne lepontozni egymást!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!