Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Sima fenyő kiságyat?

Sima fenyő kiságyat?

Figyelt kérdés

[link]

Ehhez hasonló kiságyat néztem ki,mert árban nekem nagyon megfelelne (nem tudok több tízezret szánni egy kiságyra) Aki ért hozzá,megmondaná,hogy mennyire masszív,strapabíró,jó?

2011. febr. 28. 19:39
 1/9 anonim ***** válasza:

Szép, de sajnos, kép alapján nehéz megmondani, hogy mennyire jó is. Nekem ezekkel az a tapasztalatom, hogy el kell menni, megfogdosni, megrázni, megnézni, hol vannak a csavarok, mennyire állítható stb....

Láttam már 40 000 Ft-os kiságyat is, ami éppen csak szét nem esett a boltban, rosszak voltak az illesztések, nem volt olyan, mint a képeken.

2011. febr. 28. 19:43
 2/9 anonim ***** válasza:
Nekünk hasonló van,második gyereknél ,aki most 20 hónapos,és még jó neki. Brendonba vettük 8000ft-ért és 2000ft.ért bele a matracot.
2011. febr. 28. 19:49
 3/9 anonim ***** válasza:

Mi az Auchanban vettünk egy ugyan ilyet,7990Ftért. A célnak teljesen megfelel,és nagyon stabil. 4 pontban állítható a magassága. 1éves a kislányom,és már 12kg ugrál benne,de bírja semmi baja az ágynak.

Persze azért nézd meg alaposan,mit vesztek.

2011. febr. 28. 19:50
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm.Bababoltban néztem ki,úgyhogy reménykedem,hogy jó a minősége.Első baba,így nem igazán értek hozzá.
2011. febr. 28. 19:54
 5/9 anonim ***** válasza:

Nekünk az van 2 éve, sima natúr fenyő, 4 állása van

Amikor vettük 12e volt.

2011. febr. 28. 20:26
 6/9 anonim ***** válasza:

előző

Intersparban azóta is lehet kapni, most az Auchanban van "baba akció"

2011. febr. 28. 20:28
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekünk is ilyen van.Most várja a tesót-teljesen megfelelő.
2011. febr. 28. 21:25
 8/9 anonim ***** válasza:

nem mindíg csak a drága a jó.

nekünk is ilyen van, teljesen megfelel.

2011. febr. 28. 21:40
 9/9 anonim ***** válasza:
Én ugyan ilyet néztem ki az IKEA-ban. 7990 Ft. Én olyat fogok venni, és inkább a matracra áldozok többet.
2011. febr. 28. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!