Létezik olyan, hogy a 24-28. heti terheléses vércukorvizsgálat közben inni sem szabad?
Azt nem értem, hogy ha ennyire gáz az a fizetős intézet, ahol a vizsgálatot végzik, mi a francnak nem mész másikba?
Te magad említetted, hogy nem első eset, hogy véleménykülönbség van.
Anno nekem se engedték, hogy igyak. Kibírtam, addig játszottam a mobilomon. Az eredmény éppen, hogy megbirizgálta a határérték tetejét.
Utána dietetikus, belőtték a diétát, egyben elmondták, hogy diétával rendben leszek, viszont idős koromban számítsak rá, hogy időskori cukorbetegségem lesz. Mivel nincs túlsúlyom (50 kg voltam teherbeeséskor, 58 a szülés napján), egyértelműen genetikai hátterű.
Aztán kiderült, hogy anyai ágon idős korára mindenki cukorbeteg lett, úgy 65-70 évesen. Anyukámat emiatt küldtem el egy vizsgálatra, neki akkor derült ki. Aztán mesélte, hogy az ő anyjának is volt, meg a nagymamájának is. Minden érintett mozgékony, vékony alkat volt, tehát náluk sem az életmód játszott be.
Emiatt érdemes figyelni, mert tényleg kevésen múlhat, hogy mit mutatnak ki vagy sem.
Én is meglepődtem az eredményemen, nem gondoltam, hogy nálam előfordulhat.
hála istennek, hogy megkímélsz ettől minket.
a könyvedet majd megveszem ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!