Milyen a 24. heti terheléses vércukorvizsgálat mikor cukorszirupot kell inni? Éhgyomorra kell meginni? (ezt sem mondta a védőnő én meg nem voltam ilyenen még)
Igen, az.
Éhgyomorra kell menni.
Szerintem egyáltalán nem gáz. Én annyi rosszat olvastam, hogy mire menni kellett addigra teljesen kész voltam. Erre odamentem levették a vért, utána megittam és annyi. Én az utána lévő 2 órát untam nagyon, szóval, ha teheted nem egyedül legyél.
Igen éhgyomorra kell inni.
Iható, bár nagyon tömény, érdemes bele citromlevet tenni. Mondjuk én anno citromlé nélkül ittam, hát megforgatta a gyomrom. Holnap megyek megint, de rutinosan viszem a citromlevet és úgy állok hozzá, hogy iszom egy jó limonádét.
Éhgyomorra kell menni, mert a cukros lötyi után két órával ismét vesznek vért és ebből nézik meg, hogy hogy reagál a szervezeted a cukorra.
Meg lehet inni, nem vészesen édes, nekem annyira volt édes, mint a régen a menzán a tea!
Nem kellett abszolút de hánnyon tőle, nem volt émelyítő!!!
Egyszer ki lehet bír i annak is aki nem
Szereti az édeset, hisz a gyermekedért teszed!
Vigyél olvasnivalót, unalmas a 2 óra várakozás!
Ez olyan mint a vérvétel, ott is van hogy 2 órát kell sorban állni éhgyomorra, de mégsem hal bele senki!
Minden városban másként zajlik.
Szombathelyen ez citromos tea 75 gramm cukorral. Iható, és mivel éhes az ember egy picit jól is esett. Nálunk volt 1 órás és 2 órás vérvétel is. És a védőnőm kiadta, hogy előtte nap este kilenctől csak vizet fogyaszthatok.
2 gyerkőcöm van és 3szor voltam ilyenen :)
Az elsővel ismételnem kellett, mert fél órával az idő letelte előtt kijött belőlem. Másodjára a 2 óra hosszát végigültem a nyitott ablaknál minden másodpercben erősen koncentrálva, hogy nehogy kijöjjön. Borzalmas emélék!
A második gyermekemmel nagyon féltem ettől, hetekkel előtte már gyomorgörcsöm volt ha eszembe jutott.. de egy kis kábaságon kívül semmi bajom nem volt. Szerintem babafüggő is a dolog.
Azért annál viszont kicsit összetettebb a kérdés, hogy ki lehet bírni, mert a gyerekedért teszed. Van olyan anyuka és baba páros, ahol muszáj kibírni kategória van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!