Vannak itt olyan kismamik, akik belefáradtak a magánorvosok pénzhajhászásába, és inkább a kerületi rendelt választották? Sok veszítenivalóm van, ha nincs választott dokim? Tapasztalatok?
Mi 1 hónap után hagytuk ott a magánt, miután az illető annyira népszerű volt, hogy még egyeztetett időpont után is órákat kellett rá várni, plusz marha drága is volt.
Az "ingyenesek" is nagyon rendesek voltak, a szülésnél pedig az ügyeletes orvosnak és a szülésznőnek adtunk pénzt. Megérte, kijöttünk 40-ből, és bőven foglalkoztak velünk.
Szia!Hát ez is dokitól függ.Én a fiamnál jól ráfáztam a választott dokival.A terhesség alatt rendesnek tünt, meg oda figyelt nagyjából, de aztán a 36ik héten az első CTG vizsgálat után láttam utoljára.Azt mondta elutazik 2hétre, végül a szülésig eltünt.Pontosabban akkor értük el telefonon amikor már egy hete túl vittem a babót, és azért hívtuk, hogy mikor indít.Végül másnap este ügyeletes doki indította szülést.Hál istennek egy nagyon jó dokit fogtam ki.
A barátnom SZTK-ba járt ő neki sok mindent nem mondtak el.Ő is túlhprdta a lányát befektették, majd nem bajlódtak az indítással, csak meg császározták, pedig lehet ha meg indítják rendesen megtudta volna szülni.
Én most egy másik dokihoz járok, másik kórházban is fogok szülni.Most döbbentem csak rá, hogy mennyi mindent nem mondott el,amit a mostani dokim elmond.Én azért azt mondom, hogy érdemes dokit fogadni, csak jól infozd le az elején hogy várhatólag amikor szülsz nem-e megy szabadságra, mennyit kér,és ha ismerős ajánlotta akkor neki mik a tapasztalatai.Mondjuk az sem biztosíték, de legalább ad valami alapot.Én azért örülök, hogy most is tudom kihez forduljak ha bármi bajom van, és most biztosra tudom, hogy ott lesz, és figyel az igényeimre.Ez az én véleményem, de van aki máshogy gondolja! :)
És egy tanács ha út közben nem tetszik akihez jársz nyugodtan válts orvost, akár szülés elött pár héttel is!! Én bánom hogy akkor nem jöttem át ehez a dokihoz, pedig már akkor is ajálngatták.
Remélem segítettem! :)
24h kismami
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!