37 hetes várandós vagyok és van egy 20 hónaposom is, aki azért sok sétálást, játékot igényelne szegényem. Mit tegyek, hogy jobban bírjam? Többi lent.
Figyelt kérdés
Sajnos nem tudok már vele olyan intenzíven foglalkozni, mint szeretnék, mert sokat görcsölök (nagyon), emiatt sokat fekszek is, férjem sosincs itthon, így segítségem nem igazán van. Mit tehetnék, hogy jobban menjen pl a sétálás és ne görcsöljek be kb 10 perc után? Az előző terhességem egészen más volt, amikor őt vártam, még az utolsó napokban is le tudtam kilómétereket is sétálni, most meg kb 2 percenként le kell ülnöm, mert olyan fájdalmaim lesznek. Emiatt lelkiismeretfurdalásom is van. Rossz anyának érzem magam, sokkal többet szeretnék aktívan a lányommal is foglalkozni. Mások, hogy oldották meg ilyenkor? Egyébként a dokim szerint nem fogom kihúzni végig (alig várom, hogy végre megszüljek :D ), már csak pár napom lehet hátra.2017. jún. 10. 08:24
11/12 anonim válasza:
Igen, irónia volt. :D
Mivel olyan sok helyen látom ezt a 3-4 évesig hónapban megadni, hogy nem bírtam ki. :)
Amúgy szerintem egyértelmű, hogy csak vicceltem, nem is értem hogy tudták ilyen sokan komolyan venni...
12/12 anonim válasza:
Egy pillanatig se erezd rosszul magad, most ezzel sajnos nem tudsz mit csinalni... Nemsokara amugyis vege, persze, elhiszem, hogy jobban szeretnel foglalkozni a lanyoddal, de erre most sajnos nincs megoldas, nem tudhattatok elore, minden terhesseg mas.
Masok szerintem ugyanigy tudtak megoldani, vagy nagyis/ferjes/babysitteres/ismerosos/rokonos segitseggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!