Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van itt olyan terhes nő aki...

Van itt olyan terhes nő aki meg álmodta előre hogy várandós lesz?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Kérlek ne gondoljátok hogy kattant vagyok :) 38 eves vagyok :) na szóval álmomban fel néztem az égre és egy hófehér fényes kis angyalkat láttam szerintem kislány volt mert ruhája volt, integetett nekem és arra lettem figyelmes hogy fehér fényes betűkkel volt írva az égre, (szia. Köszönjük? Eközben fehér fényes szívek is megjelentek az égen.

Volt aki ilyet v ilyesmit álmodott?

Mit gondoltok? Köszönöm szépen .

2017. febr. 13. 15:15
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:

Elnézést,

(Szia. Köszönjük)

Nem volt kérdőjel.

2017. febr. 13. 15:18
 2/11 anonim ***** válasza:

Szia,

En decemberbe azt almodtam,hogy van egy kisfiam mar kb 1-1,5 eves volt es szomoru volt valamiert.

Decemberbe lettem terhes egy ev probalkozas utan :)

2017. febr. 13. 15:19
 3/11 anonim ***** válasza:
Három gyerekemből kettőt megálmodtam! Mindkettőt úgy, hogy már megfogantam, de még nem tudtam róla, hogy várandós vagyok, csak később derült ki. És mindkét esetben úgy ébredtem, hogy a nemét is tudtam. Előbb egy kisfiút, utóbb kislányt. És úgy is lett:-)! (A kislány végig nem látszott uh-on , csak szüléskor volt meglepetés).
2017. febr. 13. 15:32
 4/11 anonim ***** válasza:
Én is folyton azt álmodtam, hogy terhes vagyok, vagy hogy már megvan a baba. Pár hónapon belül terhes is lettem. Aztán azt álmodtam hogy lány ( pár hetesen, még nem tudtuk, sőt az orvos azt hitte elvetélek), és tényleg kislány lett. :)
2017. febr. 13. 16:31
 5/11 A kérdező kommentje:

Szívből gratulálok nektek a kicsikhez. :)

Én azon gondolkozom hogy mit köszönnek? Az angyalka?

2017. febr. 13. 16:32
 6/11 anonim ***** válasza:
Én nagyon sokszor álmodtam azt, hogy terhes vagyok, vagy szülök. A nővéremnek visszatérő álma volt, hogy egy szőke kislányt látott. Mindig azt hitte, hogy az ő gyereke lesz, neki fiai vannak. Viszont én terhes lettem, és egy szőke kislányom született. 😊
2017. febr. 13. 16:46
 7/11 A kérdező kommentje:

Nagyon jó hogy írtok, tényleg! Mert legbelül érzem valamit üzeni akart sőt üzent is, az angyalka kis gyermek. Ezt tegnap éjjel álmodtam, erre tegnap délelőtt meg jött a mensesem. Pár nappal hamarabb. De miért menstruáció nap álmodtam ilyet?

Mikor felébredtem gondoltam lehet terhes vagyok?! Gondoltam csinálok tesztet, de időm sem volt rá hiszem meg jött. Próbálom össze rakni de nem tudom.

2017. febr. 13. 17:12
 8/11 anonim ***** válasza:
gyermekem van egyiknél sem álmodtam meg előre,viszont most minden nap babáról álmodok,vagy szülök,vagy már megvan,valamilyen formában de minden nap babáról álmodok. Nem tervünk babát,és biztosan nem is vagyok terhes! Viszont az előző két terhességem előtt pár hónappal,gólyák szálltak le a kertünkben!
2017. febr. 13. 17:27
 9/11 anonim ***** válasza:
Az Én anyukám azt álmodta 3x egymás után, hogy 5-ös ikrekkel lettem terhes. Abban a hónhapban terhes is lettem :)
2017. febr. 13. 17:45
 10/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen nektek :)

Ezekszerint vannak jós álmok a gyermekáldással kapcsolatban. Lehet hogy az én álmom nem ezzel függ össze? Senki nem álmodott angyalkaval mielőtt terhes lett?

2017. febr. 15. 08:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!