Van itt olyan terhes nő aki meg álmodta előre hogy várandós lesz?
Sziasztok. Kérlek ne gondoljátok hogy kattant vagyok :) 38 eves vagyok :) na szóval álmomban fel néztem az égre és egy hófehér fényes kis angyalkat láttam szerintem kislány volt mert ruhája volt, integetett nekem és arra lettem figyelmes hogy fehér fényes betűkkel volt írva az égre, (szia. Köszönjük? Eközben fehér fényes szívek is megjelentek az égen.
Volt aki ilyet v ilyesmit álmodott?
Mit gondoltok? Köszönöm szépen .
Elnézést,
(Szia. Köszönjük)
Nem volt kérdőjel.
Szia,
En decemberbe azt almodtam,hogy van egy kisfiam mar kb 1-1,5 eves volt es szomoru volt valamiert.
Decemberbe lettem terhes egy ev probalkozas utan :)
Szívből gratulálok nektek a kicsikhez. :)
Én azon gondolkozom hogy mit köszönnek? Az angyalka?
Nagyon jó hogy írtok, tényleg! Mert legbelül érzem valamit üzeni akart sőt üzent is, az angyalka kis gyermek. Ezt tegnap éjjel álmodtam, erre tegnap délelőtt meg jött a mensesem. Pár nappal hamarabb. De miért menstruáció nap álmodtam ilyet?
Mikor felébredtem gondoltam lehet terhes vagyok?! Gondoltam csinálok tesztet, de időm sem volt rá hiszem meg jött. Próbálom össze rakni de nem tudom.
Köszönöm szépen nektek :)
Ezekszerint vannak jós álmok a gyermekáldással kapcsolatban. Lehet hogy az én álmom nem ezzel függ össze? Senki nem álmodott angyalkaval mielőtt terhes lett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!