Várandós, terhes kismamák! Kinek hogy néz ki most a pocakja? Aki érez magában indíttatást válaszba légyszi posztoljatok képeket hasatokról Ki mit használ a bőrére hogy ne legyenek csíkjai?
Nekem az első striaim kb 15 évesen jöttek ki. Iszonyat hajlamos vagyok főleg a fenekére és gombra hizni. Ehhez képest a terhesség nálam álomszerű olyan értelemben nem volt semmi baj, semmi rosszullét. De, elment az étvágyam, a finnyásság katasztrofalis méreteket oltott nálam. Emiatt alig ettem, most tartok kb 4kg plusznál... A hasam nő de valahogy a striak, csíkok nem jöttek. Nem is értem. Pedig baby oil gelt használok csak és nivea q10 testápolòt. Az elején azt hittem nem fogok tudni megállni a 15 kg-on belül, most meg ha nem kezdek el vizesedni, akkor lehet 5-6kg lesz a vége.
Üdv
30 hkm
én még csak most voltam először dokinál megerősíteni a terhességet,első baba,
de jó sokat fog növekedni az a pocak a képek alapján amiket felraktatok,azt kell mondjam :D
A striák kialakulása alkati kérdés. Én kihordtam már két gyereket, alig kenegettem magam, mégsem lett egyetlen csíkom sem (jó, nem lett hatalmas hasam, meg nem is szedtem fel sok kilót). A kozmetikusom is mondta, hogy rugalmas a bőröm, így felesleges kencékre költenem, nem leszek csíkos. Igaza lett.
Most 18 hetes vagyok, ilyen a pocim: [link]
Még nem nagy, de tudom hatalmas lesz pár hét múlva, mert ketten is lakják :-)
#2 vagyok! Na itt a mai képem! :)
18 hét 4 napos vagyok ma!
Előző, gratulálok a babucikhoz, biztos hamarosan jól megindul a növekedésben a pocak! Milyen csini vagy, ahhoz képest még alig látszik, hogy kettő is van! :)
Előző, köszi. A másik kettőnél is "kicsi" volt, viszont a végére sem lett nagy haskörfogatom (94-98 cm).
Kicsit körbekérdeztem, azt mondták az ikresek, hogy nekik is úgy nőtt félidőig, mint egy babával, utána "szabadult el a pokol" :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!