Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van itt olyan terhes nő aki...

Van itt olyan terhes nő aki meg álmodta előre hogy várandós lesz?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Kérlek ne gondoljátok hogy kattant vagyok :) 38 eves vagyok :) na szóval álmomban fel néztem az égre és egy hófehér fényes kis angyalkat láttam szerintem kislány volt mert ruhája volt, integetett nekem és arra lettem figyelmes hogy fehér fényes betűkkel volt írva az égre, (szia. Köszönjük? Eközben fehér fényes szívek is megjelentek az égen.

Volt aki ilyet v ilyesmit álmodott?

Mit gondoltok? Köszönöm szépen .

2017. febr. 13. 15:15
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Sziasztok. Az álom be valósult, terhes voltam március 8 pozitív lett a tesztem és április 26 már nem élt az én angyalkám; ((

11 hetes voltam. Műszeres befejezés kellett.

Angyalkát álmodtam és angyalka lett belőle. De miért?! Olyan igazságtalan az élet :(

2017. máj. 3. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!