13 hetes várandósként nyákdugó távozasakor mit tegyek?
Ez most komoly? Honnan tudod 100%-ra, hogy az volt?
Amúgy pedig egyszerűbb, ha bemész az ügyeletre (főleg, ha nincs is fogadott orvosod) és megnézted magad, hogy minden rendben van e...
A nyákdugó barnás-vöröses színű, nem pedig sárga. 12.hetesen még biztosan nem az távozott, ne aggódj!
Az ügyeletre mindenképp menj be, még ma, hogy megnézzék minden rendben van-e. Nem kell hozzá autó, gondolom busz jár arra is. A lényeg, hogy MÉG MA menj el. Ne légy felelőtlen, hiszen egy életről van szó!
Azt szabad tudni mi lett az eredmény a 12.héten?
Videki vagy , es ?
Ismeros? Taxi ?
Tudod egy gyerek tobbe fog kerulni mint most a taxi !
De ha jobb otthon rimankodni, akkor hajra. Nem tudlak sajnalni
...
Szerintem elég sok ember él vidéken, mégis bemennek a kórházba, ha valami gondjuk van.
Legegyszerűbb taxival.
Bár ilyen hozzáállással lehet várni kellett volna még a babával...
Én is vidéki vagyok (Békés megye, kisváros, még taxi sincs, a kórház, ahová tartozunk 40km), de biztos nem várnék hétfőig a helyedben.
Ha nektek nincs is autótok, biztos van olyan szomszéd, barát, rokon, aki elvisz, bármilyen messzire is kell menni.
A másik, hogy én sem vagyok biztos benne, hogy ez nyákdugó volt a te esetedben, de ezt nem innen a gyakoriról kéne megítélni.
Tehát a kérdésedre "mit tegyek" a válasz: Indulj a kórházba! Most!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!