13 hetes várandósként nyákdugó távozasakor mit tegyek?
Nekem a 41. héten távozott a nyákdugó és a magzatvíz, bebattyogtam a szülészetre, megvizsgáltak... Mondtam emberkének, hogy reggel nst-n még teljesen zárt voltam, azt mondta, hogy most is zárt a méhszáj, ettől függetlenül a nyákdugó elmehet.
Kedves Kérdező! Mielőbbi javulást és boldog babavárást :)
Nos már itthon vagyok. Sok megaláztatás ért a kórházban. Főleg a kombinált teszt végett, h minek végeztettem el... Minden áldott nap sírtam, h nem igaz h ezt a piszkalódást minden vizitkor át kell élnem... Kifizetett jo sok pénzt h jól felidegelje magát... Hol végezték ezt a tesztet miért nem odavitték.. Miért gondoltam h et jó ötlet... Stb... Stb.. Végül is nem tudható, h tényleg nyákdugó volt vagy sem vagy abnormális folyás lett vna. Nem nézték meg a hüvelyemet belülről hiába jeleztem a más állagú és színű folyást. Nem vettek kenetet stb... Összesen 5 napot voltam megfigyelés céljából. Aki kérdezte a kombinált tesztem eredményét:
Életkor: 27
Testsúly: 89 kg (174 cm magas vok)
A teszt elvégzésekor 13 hetes 1 napos voltam CLR alapján (70.0 mm), utolsó menstruáció alapján 13 hetes 5 napos (lehet későn vették le a vérmintát?)
Papp-a: 0.964 iu/L 0.294 MoM
Szabad hcg 27 ng/ml 1.043 MoM
Tarkóredő: 1,6 mm
Orrcsontot kihúzta mintha nem lenne mondván, h kicsit kicsinek találja
Ductus venosus (DV): 1.210 PI
Trikuszpidális regurgitáció (TR): normal
Szívfrekvenvia (FHR): 155 bpm
Ezekre az értékekre jött ki az alábbi kockázat:
Downra: 1:102
Edwards: 1:5046
Patau: 1:6730
Most továbbiakban elmegyek genetikai tanácsadasra Debrecenbe, de nagyon félek az amniocetézistől. Gobdolom a kockázat miatt egyenes az út amniora... Megtörve és aggódva vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!