3 teszt pozitív barna folyás mi lehet az oka!?
Azonnal sürgősségire kell menned, lehet csak progeszteron pótlás kell , viszont ha nem mész be így elveszítheted a picit.
Terhes vagy, ott a pozitív teszt, vedd komolyan a dolgot, és most indulj be a kórházba !
Szóról-szóra ahogy az első írja!
Azonnal ügyelet, kórház, orvos!
Holnap már lehet késő lesz, sajnos. Ha még ma elmész legalább az ügyeletre, ahol megvizsgálnak, lehet kapsz pótlást -ha arra van szükséged-.
Viszont ha ezt ma nem teszed meg, holnap már lehet nem kell kiért/miért menned. Terhes vagy. Ezt nem lehet félvállról venni!
Én amikor elkezdtem vérezni a munkahelyemen, nem volt aki a helyemre beugorhatott volna, fogtam felhívtam a főnököm és mentem! A születendő gyermekemnél nem volt fontosabb semmi. Pedig "csak" azért véreztem, mert a lepény fedte a méhszájat.
En sem mentem azonnal, barnazas delutan volt, gondoltam majd masnap. Hat ejjelre verzes lett a barnazasbol, akkor mar rohantunk ugyeletre de keso volt.
Te tudod mennyire fontos. Sajnos en is varni akartam masnapig....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!