Valószínű 5hetes terhes vagyok és barnás folyásom van. nem jött meg a menzeszem egy hete késik a tesztjeim között volt néhány pozitív. mit tegyek? Hétfőn gondoltam orvoshoz menni
Figyelt kérdés
2015. aug. 9. 01:00
1/9 anonim válasza:
Vegyél be magnéziumot, 2-3 szemet. Pihenj, inkább tölts ágyban az időt míg dokihoz nem mész. Ne stresszelj. Mást most nem tehetsz.
2/9 anonim válasza:
Dehogynem tehetsz! Orvos meg ma, ne varj! Feltehetoleg kapsz progeszteront.
3/9 anonim válasza:
Orvos!
Sürgősen!
Még kaphatsz hormonpótlást, de ha vársz vele és nem kapsz hormonpótlást, akkor akár baj is lehet!
5/9 anonim válasza:
A barnás folyás az vér,csak mire kiér a szervezetből megalvad és barna szine lesz.
6/9 A kérdező kommentje:
Reggelre rendesen menzeszbszerü lett.. még este tettem fel utrogestant ..
nagyon el vagyok keseredve..
2015. aug. 9. 10:21
7/9 anonim válasza:
Menj gyorsan a kórház nőgyógyászati ügyeletére. Szorítok.
8/9 A kérdező kommentje:
Szerintem ezzel nem érdemes,valószínű ez rendes menzesz . Sokat véreztem már .. :(
2015. aug. 9. 11:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!