Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Barnás folyás 5teszt pozitiv?...

Barnás folyás 5teszt pozitiv? Mit csináljak?

Figyelt kérdés
4hetes terhes lehetek 5teszt pozitív mára barnás folyásom volt reggel egyböl mentem dokihoz nem látott semmit meg tiszta bunkó is volt....áprilisban volt vetélésem 7hetesen..erös vizikai munkát végzek pék vagyok nem akarom hogy ezis elmenjen..mit tegyek??barnás folyás normális???
2011. júl. 13. 13:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Másik orvoshoz kell menni, de nagyon hamar! Sok sikert!
2011. júl. 13. 13:45
 2/11 anonim ***** válasza:
Menj másik orvoshoz amint tudsz, vagy menj be a kórházba!!
2011. júl. 13. 13:58
 3/11 anonim ***** válasza:

Keress fel egy másik orvost.

Lehet, hogy csak a babát megtartó sárgatested nem működik rendesen, de gyógyszerrel ez is korrigálható!

Kívánom, hogy minden rendben legyen a babáddal!

2011. júl. 13. 14:00
 4/11 anita0802 ***** válasza:
azonnal kórház!!! lehet ott tudnak adni olyan gyógyszert ami segíthet.a bunkó orvosokat én azonnal selejteztem.inkább lásson 20 orvos mint,hogy miatt legyen baja a babámnak.drukkolok
2011. júl. 13. 14:11
 5/11 A kérdező kommentje:
kösy a válaszokat de hogyha még nem látják a terhességet ugy mit tudnak velem csinálni??este dolgoznom is kellene mennem
2011. júl. 13. 14:19
 6/11 anonim ***** válasza:
Előzményeket elmondtad? Másik orvos és mindent elmondani (esetleg az utolsó vizitet kihagyhatod), aggodalmakat is.
2011. júl. 13. 14:28
 7/11 A kérdező kommentje:
Elmondtam persze mindent magne b6ot szedjek jövö szerdán menjek vissza ezt mondta azt hivta a következö beteget
2011. júl. 13. 14:31
 8/11 anita0802 ***** válasza:
82%
szerintem a terhességet így is meg tudják már állapítani egy normális felbontású uh-val.ha gond van kapsz e-vitamint és vagy hormont ami segít megtartani a terhességet,ha gond van meg nem valószinű hogy mehetsz este dolgozni.ezért menj minnél előbb.
2011. júl. 13. 14:34
 9/11 anonim ***** válasza:
Keress másik orvost.
2011. júl. 13. 15:58
 10/11 anonim ***** válasza:
Hormonpótlást attól még adhat. Feltéve, hogy akar.
2011. júl. 13. 16:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!