3 teszt pozitív barna folyás mi lehet az oka!?
Figyelt kérdés
A hétvégén csináltam tesztet 3 pozitív eredmèny lett azelőtt hánytam meg émelygésem volt! Keztem örülni mert 5 éve szeretnék gyereket Viszont a mai nap folyamán egy kisebb barna folyásom van nem nagy mennyiségű ennek mi lehet az oka? 29 éves vagyok és ez volna az első picim2017. máj. 15. 13:49
11/17 anonim válasza:
Helyesen dontottel, nagyon drukkolok!!!
14/17 A kérdező kommentje:
Igen szerencsére minden oké az első trimiszteres vérzés elő fordul. A megtermékenyített petesejt a méh belsejébe jutut,de elméletileg ez ritka esett egyike ilyenkor igen kis vérzés elő fordul ezt mondta az orvos hálistennek idáig minden rendben vért is vett tőlem és jövő heten megyek vissza a dokihoz köszönök mindent most meg vagyok azé nyugodva
2017. máj. 15. 19:32
15/17 anonim válasza:
Örülök hogy minden rendben😁Megkérdezhetem neked hány napja késik?
16/17 A kérdező kommentje:
6 hetesek vagyunk a múlt hónapban meg volt most késett egy hetet azé csináltam tesztet és pozitiv eredmény lett így a doki mondta is hogy ilyen kisebb vérzések előfordulnak ha viszont jobban vérzik akkor azonnal a korhazba kell menni vele de minden oké minden rendben velem is és a picivel is
2017. máj. 16. 10:54
17/17 A kérdező kommentje:
Nagyon Boldog vagyok és nagyon örülök ennek és örülök hogy vannak emberek akik pozitivak ilyen esetben és nagyon sokat segitettetek köszönök mindent
:)
2017. máj. 16. 10:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!