Már két napja homokot kivánok. Miért lehet ez? Mit javasoltok?
Figyelt kérdés
2017. jún. 8. 10:29
1/8 anonim válasza:
Tiszait vagy marosit?
Errefelé a tiszait ajánlják, szóval én azt javaslom.
2/8 anonim válasza:
Pszichológust.
Az csak mese, hogy a terhesek mindent megkívánnak a lekváros kovászos uborkától kezdve a langyos sz..arig.
Nem lesz bajod, ha nem eszel homokot. De ha igen, akkor legalább olyat zabálj, amibe nem sz.art bele a környék összes bélférges macskája.
3/8 anonim válasza:
Idióták, minek választok, ha gőzötök sincs, mi ez!
Kérdező, ezt picá-nak hívják, magyarul bizarr étvágy. Előfordul terhesség alatt.
4/8 anonim válasza:
Én vérvételt ajánlok, azon belül a vas értéket.
5/8 babyboom567 válasza:
Kolléganőm, a kávézacot,meg a vakolatot ette.
7/8 anonim válasza:
Én is azt kívántam, de beértem az illatával is végül. A vizes homokot szagolgattam, bevált.
8/8 anonim válasza:
Hogy miért pontozzák le egyesek a jó válaszokat nem értem. Ez tényleg pica nevű betegség, tápanyag, ásványi anyag hiányra utalhat esetleg. Egyél változatosan, szedj vitamint, hátha segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!