Milyen magnéziumot javasoltok?
Lombikos kismama vagyok, még a terhesség legelején. Alkalmanként húzódik, fájdogál a hasam. Azt olvastam, hogy erre jó lehet a magnézium.
Milyen fajtát javasoltok?
Mikortól érdemes szedni?
Ezt szedhetem magamtól, vagy javasolt konzultálni az orvossal?
Köszönöm a válaszokat
Magnosolvot szokták ajánlani a nőgyógyászok. De jobb, ha előtte konzultálsz az orvododdal, hogy ő neked melyikez javasolja.
Kezdj szerintem egy sima MagneB6-al, 3x2. Baj nem lesz belőle az 100%. Már most is elkezdheted szedni, ha érzed a hasad.
Ha számít az ár, akkor BioCo Magne-citrát, ennek a legmagasabb a hatóanyag-tartalma (vagyis az átlagosnál több jobban felszívódó magnézium van benne), miközben darabra a legolcsóbb. (Az ugyanilyen hatóanyagú Magnesi citricii-ből 70 mg szívódik fel tablettánként, ha támogatással tudod megvenni (~200Ft/10db), akkor kb. ugyanannyiba kerül egy tabletta, mint a fenti készítményből egy tabletta, amiből 135 mg-ot tudsz felvenni.) Egyébként magnézium-citrát por alakban is kapható, persze így sokkal olcsóbb, hiszen nem kapszulázzák, csomagolják pici adagokba.
Lehet, hogy érdemes kipróbálni a folyékony magnéziummal való átkenést is, az azonnal hat az izmokra, magnézium-klorid vagy magnéziumolaj néven adja a kereső.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!