4. Napja megállás nélkül rugdos a kicsi a pocakomban. A nap 24 òrájá bòl 23,5 felet úgy hogy már 3. Napja nem aludtam miatta . Mit javasoltok? Esetleg egy uh a korházban?
Figyelt kérdés
Ma màr reggeltől màr fàjt amekkoràt rugott. Tudom azt szoktàk mondani, addig jò amìg rugdos ès eleven. De ez valami màs. Nem èrzem megnyugtatònak. Mit javasoltok? Kimenjek a picit meglesni ultrahangon a korhàzba? Akik èrdemben nem tudnak hozzà szòlni kìmèljenek. Köszönöm2016. júl. 13. 05:37
1/7 anonim válasza:
Tényleg nem hangzik túl jól, mert ők odabenn még bőszen alszanak. Menj be, remélem komolyan vesznek. Hány hetes vagy?
2/7 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen periódus, már fájt tőle mindenem. Hányadik héten vagy? Mert a 28-30. hét között szokott ez lenni. Meg nem lehet, hogy most faros, és meg akar fordulni? Ha majd kevesebb lesz a helye, akkor nem bír ennyit és ekkorákat rugdosni. Mondjuk nálam akkor már nem rugdosott, hanem folyton kinyomta magát, azt hittem szétszakadok. De minden rendben volt végig, szép hosszú baba lett.
3/7 anonim válasza:
Nekem is ebbe a nagy melegbe napközbe 5percet nem alszik. Éjjel nem tudom,mivel alszom,de volt már hogy rá keltem fel. 27hetes vagyok ,szóval nekem még nem fáj,mert nem akkora. Lányommal rossz volt már a 36.héttől,mert a magzatburok kicsi volt,a köldökzsinór meg rövid a baba méreteihez képest,ezt a doki mondta.
4/7 anonim válasza:
Nekem is nagyon aktív a napokban. Aludni tudok de ha felébredek érzem h mocorog.
5/7 A kérdező kommentje:
25 hetes vagyok mèg csak. Èpp ezèrt lepődtunk meg hogy ezt csinàlja . Mèg ilyem korai terhessègnèl nem igazàn jellemző ahogy olvastam. Farosak vagyunk a 16. Hèttől kezdve :) Akkor fordult meg a pocakomba de olyan figuràt öltve, hogy nagyon morbid volt :) arra keltem akkor reggel hogy szètszakìtja a hasam belülről :)
2016. júl. 13. 09:05
6/7 anonim válasza:
Olvastam egyszer olyanról itt hogy a kismamanak a babaja azért ugrált annyit mert a nyakara tekeredett a köldök zsinór és az miatt kínlódott. Én meg nézetném.
7/7 anonim válasza:
24 hetes vagyok, az elmúlt 3 napban és ma is annyit mozog, hogy az nem igaz, kb semmit nem alszik. Este mondjuk nem zavar, hogy mocorog, úgy is alszok. 2 napja volt uh, minden oké vele, szerintem ez a meleg az, ami miatt így be van indulva minden hasonló korú baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!