Mini csivi? Vettünk a gyerekeknek egy 4 hónapos mini csivit. A szobatisztaságra mit javasoltok? Annyira kicsi, hogy nincs rávaló hám, még a rágcsálóhám is nagy neki.
Tehát akkor mi értelme a kutyának?
Az én értelmezésem szerint, a kutyát naponta többször sétáltatjuk, játszunk vele, kirándulunk, visszük jobbra-balra. Tulajdonképpen van akkor egy buta és ronda macskád, akit nem vihetsz ki a lakásból, de az almot sem tudja használni. És akkor most egész életét 4 fal között fogja leélni?
ÉS nem létezik mini csivi...........
A gyerekkel meg sikerült rendesen kiszúrni hogy vettetek neki egy olyan kutyát akivel járhattok az állatorvoshoz majd havonta valamiért élte végéig ami hamarosan itt is lesz...
Meg ezek is munkakutyák voltak anno mint a yorkik csak mostanra sikerült elrontani őket ennyire.. (már amelyiket)
Az állatorvoshoz meg gratulálok szomorú hogy ilyen praktizálhat egyáltalán.
Elmondom szerintem mi történt, aztán szólj ha nem jól gondolom.
Gyerekeid hisztiztek egy kutyáért, nem szívesen, de hát jól van legyen, belementél. Annyi volt a kikötés, hogy kicsi legyen. Ne egyen sokat, ne kelljen sokat sétáltatni, legyen el a lakásban aztán jól van.
Annyit tudtál, hogy a csivi az kicsi kutya, felmentél vaterára/expresszre, megörültél milyen olcsón adnak ilyen kutyákat, cukik is voltak hát elhoztál egyet. Nem szégyen ha az ember tájékozatlan, vagy butaságot csinál, nekem is volt szapis kutyám egyszer (fogalmam nem volt a témáról 12 évesen) és sokat szenvedtem vele, beismerem hogy hülye voltam, SOHA TÖBBÉ nem vettem ilyen kutyát, nem pedig osztottam az észt hogy én így meg úgy értek hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!