Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 5hét 3nap-os terhesség,2...

5hét 3nap-os terhesség,2 pozitív teszt, ultrahangon semmi nem látszik. Volt valaki hasonló helyzetben?

Figyelt kérdés

Az ultrahang semmit jelét nem mutatta a terhességnek, a doki talált egy 6cm-es cisztát, semmi mást. Azt mondta még a nyálkahártya vastagsága sem utal terhességre.

Eddig mindig megjött a menstruacióm időre, most kimaradt és 2 pozitívat teszteltem. Nem értem, teljesen kétségbe vagyok esve...

2017. jún. 8. 09:17
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Meg kell mondaniuk hogy mennyi lett!!! Kérdezd meg, mert a számból lehet tippelni h hány hetes lehetsz illetve a méhenkívülire is. Kérdezd meg, jogod van tudni.
2017. jún. 8. 13:42
 22/25 anonim ***** válasza:
Így honnan fogod tudni, hogy valóban duplázódik-e?? Azt gondolom eddig is tudtad hogy terhes vagy, hiszen ott a teszt mint bizonyíték. Én tuti felhívnám őket. Ilyet még nem hallottam, hogy vkinek a saját vérvételi leletét nem adják oda v nem mondják meg. Méhnyálkahártyád mennyi lett az uh-n?
2017. jún. 8. 13:46
 23/25 A kérdező kommentje:

Gondolom azert nem mondtàk meg, hogy ne parázzak az értékeken. Mert a neten mindenfélét olvasni...

Természetesen szombaton úgyis elmondják, hogy a mai vérvételhez képest csökken vagy nő az érték...

Persze, nyilván jogom van tudni, de valójában mit érnék vele még most?

2017. jún. 8. 13:57
 24/25 A kérdező kommentje:

Az első Hcg 2800, a mai 5200

Ugy néz ki egyelőre minden oké

2017. jún. 10. 13:47
 25/25 anonim ***** válasza:
Szuper! Állítólag 2000 alatt nem látnak semmit a dokik. Mikor mész uh-ra? Drukkolok!
2017. jún. 10. 20:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!