Kedves Kismamák, Kinek volt hasonló TSH értéke 4,650?
Ma jött meg a labor eredmények, dokinak csak csütörtökön tudom megmutatni, de sajnos én is látom, hogy a TSH 4,650mIU/L ez elég magas,12 hetes vagyok, ugye nem lesz baja a babámnak, félek nehogy rendellenes legyen.
Volt már valaki, aki hasonló helyzetben volt? Ez valóban nagyon magas?? (normál érték: 0,400- 4000
Köszönöm szépen a válaszod, kB 2 hete voltam dokinál és akkor minden oké volt, baba mérete is rendben volt, és szépen dobogott a szivecskéje is :)..
Nehany orvosi oldalon olyat is lehet, olvasni, hogy 1-es
Én biztos nem kísérleteznék semilyen géllel, amiről "olvastam". Tartsd be az orvos utasításait!
Ez elég magas érték, mindenképp kezdeni kell vele valamit, én kérnék időpontot sürgősséggel endokrinológushoz, mert a vetélésen túl egyéb problémák is lehetnek belőle.
Az első válaszoló vagyok, az utolsóval egyetértek, ha eddig nem szedtél rá gyógyszert és kezeletlen, akkor tényleg fontos és a pajzsmiriggyel nem szórakozhatunk önmagunk :) Holnap már mész a dokihoz beszéld meg vele, ha kell felír letroxot...filléres gyógyszer kb 200 forint. 16. hétig a babának nincs kifejlődve a pajzsmirigye nem termel saját hormont. Addig a tiedből táplálkozik és, mivel ilyen magas a TSH így a baba éhenhalhat úgymond. Tudom durván hangzik így... de akkor is tudni kell róla.
Babához 2 alatt kell lennie a tsh-nak. Az más kérdés, hogy van akinek gyógyszer mellett is 10es és le se ment neki terhesség alatt, de 3 gyereket is megszült. De neki olyan a szervezete és pont. ez ritka. Erre sajnos figyelni kell.
Na de holnap dokizol. Minden jót és ne próbálgass semmilyen gélt ez most nem a próbálkozások ideje :)
Szia. Múlt hétfőn voltam a belgyógyászaton, mert a tsh-ám 9,8 volt. És 11.hétben voltam akkor. A babának semmi baja, tegnap voltam genetikai ultrahangon.
Az orvos megemelte a letroxot és április közepén kell mennem megint belgyógyászatra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!