Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 5hét 3nap-os terhesség,2...

5hét 3nap-os terhesség,2 pozitív teszt, ultrahangon semmi nem látszik. Volt valaki hasonló helyzetben?

Figyelt kérdés

Az ultrahang semmit jelét nem mutatta a terhességnek, a doki talált egy 6cm-es cisztát, semmi mást. Azt mondta még a nyálkahártya vastagsága sem utal terhességre.

Eddig mindig megjött a menstruacióm időre, most kimaradt és 2 pozitívat teszteltem. Nem értem, teljesen kétségbe vagyok esve...

2017. jún. 8. 09:17
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%
Mennyire csikosak a tesztek? Csak mert irtad a cisztat, es bizonyos ciszta termel olyan hormont ami pozitivva teszi a tesztet.
2017. jún. 8. 09:37
 2/25 anonim ***** válasza:
74%

Egyrészt korán van, másrészt egy doki-egy uh nem mérvadó. Barátnőmet elküldte a doki küretre, mert nem látott csak üres petezsákot 7 hetesen. Még aznap kikészülve elment máshoz és tárám dobogott a szivecske.

A neve Rozi, 6 éves.

2017. jún. 8. 09:42
 3/25 A kérdező kommentje:

A teszteken jol kivehető erős csíkok vannak, meg is lepődtem, max.egy halvány csíkra számítottam.

Hát nemtudom, a doki azt mondta, ha nincs a 2pozitiv teszt, ő az alapján amit lát, teljes mértékben kizárná a terhességet.

Most a vér eredményekre várok de minden óra elteltével 2évet öregedek, annyira ideges vagyok 😞

2017. jún. 8. 09:56
 4/25 anonim ***** válasza:
Ma meglesz? Megírod?
2017. jún. 8. 09:57
 5/25 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy fiatalabb a terhességed. Menj el 1-2 hét múlva újra egy ultrahangra, ha addig nincs vérzésed.

Létezik hcg termelő ciszta szerű rosszindulatú daganat, de nagyon ritka, erre ne is gondolj.

2017. jún. 8. 10:01
 6/25 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk ha annyira fiatal a terhesseg, hogy meg csak megvastagodott mehnyalkahartya sincs (nemhogy petezsak vagy plane embrio kezdemeny), akkor meg nem tudom hogy lehet annyi hcg hogy eros pozitiv legyen a teszt.

Szoval ez mindenkepp erdekes!

1.

2017. jún. 8. 10:06
 7/25 anonim ***** válasza:
100%
Ha 1 cisztátol valakinek pozitiv lessz a tesztje az màr nagyon agresziv akkor,az meg elèg ritka.Nemlehet hogy pàr nappal kèsőbb fogant?Vagy a doki nemtalálta meg,sajnos az az orvosokkal a tapasztalatom hogy pénz beszèl kutya ugat.Amugy az a ciszta simàn lehet sàrgatest.Drukolok neked nagyon
2017. jún. 8. 10:11
 8/25 anonim ***** válasza:

6-7. hétnél szokták már látni. Szerintem az nem gond, hogy most még nem látta.

Viszont ciszta is okozhat fals pozitív tesztet és mensi kimaradást is.

Szóval még várni kell, hogy kiderüljön, hogy mi is van igazából.

2017. jún. 8. 10:15
 9/25 A kérdező kommentje:

A dokim nagyon rendes és profi, 2 terhességemet végig kísérte.

40napja volt az utolsó menstruaciom, es a fogantatástól (ha egyaltalan ez megvolt) számítva 24 nap telt el. Mindenhol azt olvasom, hogy 5hetesen ha mást nem is, de legalább petezsakot mar látni.

2017. jún. 8. 10:22
 10/25 anonim ***** válasza:
100%

Hat 24 nap elteltevel valamit mar kellene....tuti hogy akkor volt? Megvastagodott mehnyalkahartyat mindenfelekeppen.....

Es a teszt nem lehetett hibas?

2017. jún. 8. 10:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!