5hét 3nap-os terhesség,2 pozitív teszt, ultrahangon semmi nem látszik. Volt valaki hasonló helyzetben?
Az ultrahang semmit jelét nem mutatta a terhességnek, a doki talált egy 6cm-es cisztát, semmi mást. Azt mondta még a nyálkahártya vastagsága sem utal terhességre.
Eddig mindig megjött a menstruacióm időre, most kimaradt és 2 pozitívat teszteltem. Nem értem, teljesen kétségbe vagyok esve...
Nem zárta ki a méhen kivüliséget sem (pozitív teszttel es nulla ultrahang eredménnyel nem is zárhatta ki)
Ma meg lesz a hcg, de ha pozitív is, akkor sem biztos még semmi, mert lehet akár elhalt terhesség, szóval pozitív eredmény esetén 2nap múlva ujra vérvétel, abból derülne ki, hogy csökken vagy nő. Addig valószínűleg megőszülök
Biztosra tudom a fogantatás időpontját, igen
Vérkép nem hazud! :-) Mennyi? Reménykedjünk.
Nem lehet, hogy a jó öreg dokinak az uh készüléke is jó öreg? ;-)
Azt mondták mindegy, hogy mennyi (ami gyanús egyébként) mintha nem akarták volna mondani inkább.
Szombaton majd kiderül remelem.
A doki most vett egy új, modern uh-t 😐
Hát nemtudom...okosabb lettem, de mégsem...
Igy van! Remélem szombaton minden kiderül végre. Majd megírom bármi is legyen, "hátha" más is kerül ilyen helyzetbe.
Köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!