Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit csináljak, hogy a babóm...

Mit csináljak, hogy a babóm ne aludja végig a 4D-t?

Figyelt kérdés
2008. okt. 16. 08:29
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Egyél elötte csokit, attól azt mondják hogy "felpörögnek"

26 hetes kismama

2008. okt. 16. 08:48
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Tippek vannak erre is, mint például a szülés beindítására, de ezek vagy bejönnek, vagy nem. Nálunk semmi sem használt...

Egy szerdai napon mentünk 4d-re, előtte két napig folyamatosan pörgött a babánk, éjjel-nappal éreztem. Szerda reggelre nagy csönd lett... Ittam kólát, ettem csokit és jól beebédeltem (máskor ebéd után mindig műsorozik), de semmi. Odafelé menet már vettünk egy energiaitalt is, a szülésznő mondta, hogy az ügy érdekében ilyenkor nyugodtan megihatok egyet és lesz hatása. Hát nem volt. Uh közben a szonográfus masszírozgatta a pocakomat, amire egy ásítással reagált a babó, ennyi volt az összes aktivitása. Folyamatosan forgolódtam az ágyon, úgy éreztem magam, mint egy körhinta, itattak colával, kaptam csokikat és bonbont, és sétálgattam a rendelőben ki-be. Szerinted történt valami változás?

Semmi. Majd két órán keresztül voltam ott, a jó az, hogy mivel nyugiban volt, így minden szervét sikerült szépen megvizsgálni, de a félpofiján kívül semmi mást nem láttunk, mert nem fordult meg és nem mozdult meg.

Egyébként ezek a praktikák vannak, amiket felsoroltam, próbálkozz, remélem hogy neked több sikered lesz.

2008. okt. 16. 08:49
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Az én babám nem szereti, ha ultrahangozzák, olyankor mindig "elbújik". Én is próbálkoztam már csokival, kólával, energiaitallal, tornával, finom hasnyomkodással, de nem segít soha semmi. Háromszor voltunk már 4D-n, meg ugye a kórházi kötelező ultrahangokon is voltam, és alig van a babámról normális felvétel, ráadásul a nemét sem tudjuk még biztosra.

Drukkolok, hogy neked sikerüljön rendes felvételt készíteni!

Üdv, 32 hetes

2008. okt. 16. 10:01
 4/7 anonim ***** válasza:
Ugy latszik hogy en szerencses vagyok,minden esetben nekem a varoteremben mar elkezd ficankolni es csak hazafele hagyja abba.Nem kavezok,sem kolazok.de neked ez segithet..
2008. okt. 16. 10:05
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Uezeket tudom javasolni, mint az előttem válaszolók, meg még azt, h ülj görnyedve egy kicsit az UH előtt. Nekem ezt is ajánlották.

Persze az én lustikám meg sem mozdult semmire. :P Egyik UH-on sem, pedig 4D-n is kétszer voltunk, de a 2D-n is mindig alszik.

A rázogatásra is annyi volt az összes reakciója, h a pici kezecskéjével megtámasztotta magát alvás közben. :DD

Ez van. Vagy bejön vmi, vagy nem. Azért sok sikert! :)

2008. okt. 16. 16:09
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszi lányok:)

Tegnap voltam , és hát kibabrált velünk a kis Manó :D

Mindkét kezét és lábát az arca elé tette, még a köldökzsinórt is oda húzta, hogy tutira ne lássunk semmit:)

Kaptunk új időpontot jövőhét szerdára, remélem több sikerünk lesz!

A csoki és a mozgás nem segített...:( Kipróbálok még egy kis kólát, meg görnyedést :D

Hátha!

Köszi szépen mégegyszer!

2008. okt. 17. 08:48
 7/7 anonim ***** válasza:
Szorítok! Sok sikert! :))
2008. okt. 17. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!