Mit csináljak, hogy a babóm ne aludja végig a 4D-t?
Egyél elötte csokit, attól azt mondják hogy "felpörögnek"
26 hetes kismama
Tippek vannak erre is, mint például a szülés beindítására, de ezek vagy bejönnek, vagy nem. Nálunk semmi sem használt...
Egy szerdai napon mentünk 4d-re, előtte két napig folyamatosan pörgött a babánk, éjjel-nappal éreztem. Szerda reggelre nagy csönd lett... Ittam kólát, ettem csokit és jól beebédeltem (máskor ebéd után mindig műsorozik), de semmi. Odafelé menet már vettünk egy energiaitalt is, a szülésznő mondta, hogy az ügy érdekében ilyenkor nyugodtan megihatok egyet és lesz hatása. Hát nem volt. Uh közben a szonográfus masszírozgatta a pocakomat, amire egy ásítással reagált a babó, ennyi volt az összes aktivitása. Folyamatosan forgolódtam az ágyon, úgy éreztem magam, mint egy körhinta, itattak colával, kaptam csokikat és bonbont, és sétálgattam a rendelőben ki-be. Szerinted történt valami változás?
Semmi. Majd két órán keresztül voltam ott, a jó az, hogy mivel nyugiban volt, így minden szervét sikerült szépen megvizsgálni, de a félpofiján kívül semmi mást nem láttunk, mert nem fordult meg és nem mozdult meg.
Egyébként ezek a praktikák vannak, amiket felsoroltam, próbálkozz, remélem hogy neked több sikered lesz.
Az én babám nem szereti, ha ultrahangozzák, olyankor mindig "elbújik". Én is próbálkoztam már csokival, kólával, energiaitallal, tornával, finom hasnyomkodással, de nem segít soha semmi. Háromszor voltunk már 4D-n, meg ugye a kórházi kötelező ultrahangokon is voltam, és alig van a babámról normális felvétel, ráadásul a nemét sem tudjuk még biztosra.
Drukkolok, hogy neked sikerüljön rendes felvételt készíteni!
Üdv, 32 hetes
Uezeket tudom javasolni, mint az előttem válaszolók, meg még azt, h ülj görnyedve egy kicsit az UH előtt. Nekem ezt is ajánlották.
Persze az én lustikám meg sem mozdult semmire. :P Egyik UH-on sem, pedig 4D-n is kétszer voltunk, de a 2D-n is mindig alszik.
A rázogatásra is annyi volt az összes reakciója, h a pici kezecskéjével megtámasztotta magát alvás közben. :DD
Ez van. Vagy bejön vmi, vagy nem. Azért sok sikert! :)
Köszi lányok:)
Tegnap voltam , és hát kibabrált velünk a kis Manó :D
Mindkét kezét és lábát az arca elé tette, még a köldökzsinórt is oda húzta, hogy tutira ne lássunk semmit:)
Kaptunk új időpontot jövőhét szerdára, remélem több sikerünk lesz!
A csoki és a mozgás nem segített...:( Kipróbálok még egy kis kólát, meg görnyedést :D
Hátha!
Köszi szépen mégegyszer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!