Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van valami ötletetek arra,...

Van valami ötletetek arra, hogy hogy szoktathatnám rá a 9 hónapos gyerkőcömet arra, hogy végig aludja az éjszakát?

Figyelt kérdés
Napközben maximum 3 órát engedem aludni, éjszaka mégis folyton felébred és nyöszörög. Kétszer megetetem, de emellett is legalább ötször felkel és ez így megy mióta megszületett.
2010. okt. 2. 16:36
 1/5 anonim ***** válasza:

Én nem megyek be hozzá, csak ha a nyöszörgés átcsap sírásba. Meg kell tanulnia, hogy anya nincs ott egész éjszaka, ha ő megébred. Hagynod kell, hogy megpróbáljon visszaaludni egyedül. Ráadásul ennyi idősen nincs már éjszaka ételre szüksége. Mit adsz neki este enni lefekvés előtt?

Valószínűleg nem lakik jól.

2010. okt. 2. 17:02
 2/5 anonim ***** válasza:
Én nem hagynám 3 órát aludni,lehet,hogy az sok!
2010. okt. 2. 17:07
 3/5 anonim ***** válasza:
Mi 11 hósak vagyunk de nálunk ugyan ez a helyzet. Én még nem jöttem rá a titok kulcsára, de ha van jó ötletetek azt én is szívesen várom.
2010. okt. 2. 20:00
 4/5 anonim ***** válasza:

Az én babám 12 hónapos.A dokink a Sedatif PC homeost javasolta, hogy átaludja végre az éjszakákat a babó.Ma már beadtam neki.Kíváncsi leszek beválik-e.Gondolom kell pár nap a hatáshoz.

Ha hozzászokik a szunyához, elhagyjuk a bogyót.

2010. okt. 2. 21:59
 5/5 A kérdező kommentje:

Nos,a mi étkezésünk kicsit "problémás",mivel a baba enzimhiányos,így nem adhatok neki bármit enni.Este általában speciális tápszert vagy pépet kap.A főzeléket este már nem hajlandó megenni.

A három órát úgy alussza, hogy délelőtt 9-10-ig és délután 1-3-ig. Ezután fél 9-kor van takarodó.Alszik is reggel 7-ig,csak éppen sűrűn felkel.

A homeot mi is próbáltuk,a viburcol kúpot meg ezt a sedatif pc-t is,de nem használt,ugyanúgy felkelt tőle.

2010. okt. 3. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!