Van valami ötletetek arra, hogy hogy szoktathatnám rá a 9 hónapos gyerkőcömet arra, hogy végig aludja az éjszakát?
Én nem megyek be hozzá, csak ha a nyöszörgés átcsap sírásba. Meg kell tanulnia, hogy anya nincs ott egész éjszaka, ha ő megébred. Hagynod kell, hogy megpróbáljon visszaaludni egyedül. Ráadásul ennyi idősen nincs már éjszaka ételre szüksége. Mit adsz neki este enni lefekvés előtt?
Valószínűleg nem lakik jól.
Az én babám 12 hónapos.A dokink a Sedatif PC homeost javasolta, hogy átaludja végre az éjszakákat a babó.Ma már beadtam neki.Kíváncsi leszek beválik-e.Gondolom kell pár nap a hatáshoz.
Ha hozzászokik a szunyához, elhagyjuk a bogyót.
Nos,a mi étkezésünk kicsit "problémás",mivel a baba enzimhiányos,így nem adhatok neki bármit enni.Este általában speciális tápszert vagy pépet kap.A főzeléket este már nem hajlandó megenni.
A három órát úgy alussza, hogy délelőtt 9-10-ig és délután 1-3-ig. Ezután fél 9-kor van takarodó.Alszik is reggel 7-ig,csak éppen sűrűn felkel.
A homeot mi is próbáltuk,a viburcol kúpot meg ezt a sedatif pc-t is,de nem használt,ugyanúgy felkelt tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!