Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyit költöttél összesen...

Mennyit költöttél összesen kelengyére?

Figyelt kérdés
2010. máj. 17. 20:58
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
77%
Semmit nem kaptunk és első baba. Mindenből újat vettünk, és nem is a legolcsóbbat. Bútorok, babakocsi, ruhák, légzésfigyelő, pelenkatároló, szoptatáshoz/fürdetéshez eszközök, néhány játék, ágyneműk, matrac, szoptatósfotel kislámpa, kisfüggöny és még sorolhatnám...kicsit több, mint 1 millió.
2010. máj. 18. 12:13
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Első gyereknél minden új volt, nálunk sem a legolcsóbb, kb 500-600 ezer. Nyilván ha ezt nem engedhettem volna meg magamnak akkor olcsóbbat veszek mindenből. Második gyereknek még nem vettem semmit, de azt hiszem csak ruhákat fogok, ha lány lesz csak pár darabot (az évszakeltolódás miatt, és mert ő is megérdemel pár új cuccot), ha fiú akkor komplett ruhatárat.
2010. máj. 18. 13:56
 13/13 anonim ***** válasza:
67%
Mi megengedhettük volna magunknak az új és drága holmikat, de töredékéért beszereztem a turiból, illetve a börzéken. A mai napig megdicsérik a gyerek ruháit, pedig turkálóból vannak, s egy szezonnyi ruha kb 20.000-ből megvan, de akkor már a cipőt is beleszámolom!
2010. máj. 18. 14:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!