Összesen mennyit költöttél pelenkára, születéstől szobatisztaságig?
Szia. Nekem ez a 20ezer nagyon soknak tűnik...
Mi liberot használtunk a legnagyobb csomagot vettem dm-be,gyűjtöttem a pontokat amikor pelenkát kellett venni a 25%-os kuponnal vettem így 3600ft körül volt,egy hónapban
1 - 1 1/2 csomag ment el,2 sose.Akkor az kb 5-6ezer ft volt/hónap. 19*6000=114.000 ft ment el 19hónap alatt.
20hónapos korától szobatiszta :)
üdv
Ket pelenkas gyermekem van (9 es 23 honapos), de havi 20 ezret igy sem koltok el pelusra hala az egnek.
Most atlagban 5 pelenka fogy fejenkent nekik, az elso honapokban, a tejes korszakban mondjuk napi 8 ment, de akkor kisebb meret kellett, ami olcsobb volt. Jelenleg 4es pamperst hasznal mindket gyerek mar joideje.
En akciosan veszem, mivel ket gyerekre kell, igy mindig nagy tetelben vasarolok. Par honappal ezelott a negyes meretre 40 forintos darabarat tartottam jonak, most dragult, jelenleg akkor veszem meg, ha 43 forintba kerul ez.
Igy most kb nekunk 5szor 30szor 43 forint megy el pelusra havonta: ez 6450 forint, 2 gyerekre mondjuk 13 ezer forint.
Popsitorlobol nem tudom mennyi fogy, abbol nekem szinten a pampers jott be a legjobban, de ebbol is mindig nagy tetelt vasarolok, 10-20 csomaggal, amikor talalok olyan akciot, hogy 300 forint korul kapok meg egy csomaggal.
Hat, az biztos, hogy a pelenkavasarlas nem epp jelentos tetel a havi koltsegvetesunkben ebben a formaban.
(De sokaig kulfoldon eltunk, ott joval olcsobb a pelenka, a huggies es a pampers egy arban van es 30 forint kb darabja mondjuk a negyes meretbol, nem is ertem miert kerul itt ennyivel tobbe a pelenka).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!