Kismamák! Baba születéstől számítva hány napon, héten belül kaptátok meg az anyasági támogatást és a gyes-t ha "gyorsan" intézkedtetek?
Figyelt kérdés
2010. márc. 23. 12:21
1/11 anonim válasza:
Ha van ismerősöd akkor kb 2hét alatt meg van.
2/11 anonim válasza:
Mi 3 hétre rá kaptunk anyaságit, gyes kb 5 hét volt. Mivvel a baba taj kártyáját meg kell várni, így nem ment hamarabb.
3/11 A kérdező kommentje:
Ez jó:-)))
Ismerősöm nincsen...de lesz egy kis szaros-pisis kukacos babám:-))
2010. márc. 23. 12:23
4/11 anonim válasza:
a t-gyát én a cégemtől kaptam. a köv. fizetés napon utalták is. ami kb. két hét volta apapírok leadása után. a családi egy hónap, meg a terhességi gyermekágyis s. is.
5/11 anonim válasza:
aug.28-án szültem,szept. 5-én adtam fel a papírokat...először novemberben kaptam pénzt, miután felhívtam a MÁK-ot, hogy mi van már...állítólag rendszerhiba miatt nem jött .... Ja! nem csak a picire nem kaptam meg a családit pl., hanem a 3 nagyra sem!!!!!
6/11 anonim válasza:
12.23 vagyok. Még annyi hogy én nem postán adtam fel hanem bevittem a mákhoz és számlára kértem. Postán lassabb.
7/11 anonim válasza:
Én magamnak intéztem személyesen, úgy gyorsabb. Jah, és ha Budapesti vagy akkor van egy két tippem, h hol tudod gyorsabban lezavarni az ügyintézést.
8/11 A kérdező kommentje:
Szia Utolsó!
Pesti vagyok:-)
Éspedig?
2010. márc. 23. 19:51
9/11 anonim válasza:
Beadástól számítva pont egy hét alatt jött meg .
10/11 anonim válasza:
Engem is érdekelne, az egy-két tipp.. Nagyon! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!