Mennyit költöttél a babaholmikra?
Szia!
Hát kb 200.000-250.000-ből ki lehet jönni,ha nem újat veszel mindenből(babakocsi stb.)
Őszintén megmondom, nem emlékszem már :)Két éves a fiam. Arra gondolsz, hogy születése előtt mennyit költöttem, hogy abban az adott pillanatban meglegyen minden? Megpróbálom összeszedni, de nem biztos, hogy ez pontos lesz. A kiságyat úgy kaptuk, arra nem költöttem. Babakocsit vettem 10 ezerért használtan, de akkor még nem voltam elég szemfüles, így sikerült olyat venni, amit kínszenvedés volt használni, ezért vettem egy újat 20-ért de az meg elég silány minőség volt mert pár hónap után kiesett a kereke és nem lehetett megcsináltatni, így vettem egyet 30-ért, ami szintén szétesett pár hónap után, akkor már váltottam esernyőkocsira. Ha megnézed, elköltöttem 60 ezret egy év alatt sz*r babakocsikra, asszem jobban megérte volna ennyiért vagy kicsit többért valami jót venni, de hát az anyagi lehetőségeim igencsak korlátozottak voltak. Legközelebb már legalább tudom mire kell figyelni.
Vettem pár Avent cumisüveget, kb 5 darabot, most nem tudom milyen árban vannak, de könnyen utána lehet nézni. Ágynemű volt kb. 5000, nagyon finom puha ágyneműk, még most is azt használjuk. Kiskád nagyon alap darab, 2000 volt a Tescoban.
Ruhákat vettem (body, rugi) olyan 10 ezer forint értékben, de sokat kaptam is. Kár volt ilyen sokat beszerezni, nagyon hamar kinőtte őket. A bundazsák egy tizes volt, de bánom, hogy megvettem, nem sokat volt használva, még most is olyan, mintha érintetlen lenne, ki se kellett mosni egyszer se. Talán 1 hónapig használtuk, utána beszereztem egy overallt inkább, mert kenguruztunk már télen.
Vettem hordozót, az volt egy tizes (használtan is lehet jót kapni sokkal olcsóbban), illetve vettem pár cumit, de az fogyóeszköz (nálunk, mindig eltűnnek), szóval azt nem számítom bele, meg nem is mindenki használja.
Ebbe persze most nem számoltam bele az olyanokat, mint popsitörlő, pelenka, fürdető, stb, mert azokból úgyis mindig kell venni. De asszem olyan 100 ezer alatt nem lehet megúszni, arról nem is beszélve, hogy van akinek csak a babakocsija is ennek a duplája (pl. Stokke).
Köszi szépen!!
Azt gondoltam nem kell ennyi minden a babának,de úgy látom hogy mégis...
Úgy gondoltam a kérdést, hogy minden új. Mert nekünk sajnos nincsen "babás" ismerősünk ezért újat kell venni mindenből.
Nekem sincs babás ismerősöm, vagyis van, de az egyik most fog szülni, a másiknek pedig 3 hónapos a picurka.
Semmit nem kaptunk, a vateráról és a teszveszről szereztünk be mindent. Időigényes, mert meg kell találni, ami igazán jó és jó árban van, de megéri. Mi legalább 100ezret spóroltunk, ami valljuk be nem kis összeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!