Mennyit költöttél a babaholmikra?
18:32-es vagyok
Miért kéne újat venned,ha nem szeretnél,feleslegesnek tartod,nincs sok pénzetek?Nekünk sem volt babás ismerősünk.
Ágyat vateráról vettük,kókuszmatraccal a nagyobb méretet(70x140)ami kisággyá alakítható:25e
Légzésfigyelő:15e
Mellszívó:Avent 5e
Pelenkázó feltét(utólag nem vennék,van ágy)újan vettem a Brendon outletjében:2,2e
Ruha:angol kilós turi több méret 15-20e volt és 5-6 hónaposan "fogytunk ki"
Kifejezetten pelenkázó szekrény nem fontos,elég egy kisebb komód is amibe beleférnek a ruhái.
Babakocsi új lábzsákkal:20e de használtan nagyon jókat lehet kapni.
Babahordó:akciósan vettük újan 10e
Mi nem vettünk ágyneműt,mert hálózsákban alszik kezdettől fogva,ezt akciósan vettük a Tescoban 2.5e
Nem tudom,hogy mit hagytam ki,de ez így cc.95-100 e
Természetesen ehhez még jönnek a fogyasztási cikkek:pl.pelus,fürdető,textilpelus stb.
Látod,mi vettünk újat is és használtat is egyaránt, kezdésnek ha ügyes vagy elég 150e
Én nem tartom jogosnak,ideszámolni,a szobája festését,függönyt stb,mert azt amúgy is megcsinálja az ember,ha nincs baba akkor magának.
Ja,a légzésfigyelőt és a mellszívót is használtan vettük.
Jó babázást! :-)
Na látod! Érdemes szétnézni! :) jó sokat lehet spórolni és jobban is jársz vele, mint ha újonnan megvennéd a legolcsóbb gagyit! :)
Sok sikert a keresgéléshez!
(Utolsó előtti)
Azért vigyázz, nehogy az legyen, hogy ami túl olcsó vaterán vagy teszen az xar is..:( Mi igy jártunk kétszer is egymás után.
De ezt leszámítva nekünk is első baba volt a fiam, nincs rokonság ahonnan kaphattunk volna ezt azt, de TUTI biztos vagyok benne hogy 100 ezer nél nem költöttünk többet!!!
Rendkívül jó turkálókat lehet kifogni, teszen vaterán is gyönyörű kisruhákat lehet kifogni.
Ikeában már 7900 ért van kiságy, kókuszmatracot is lehet kapni 5 ezerért is, szóval sztem a 250-300.ezer erős túlzás...
Ruhákat, légzésfigyelőt, kiságyat kaptuk. Vettem még pár kisruhát, a textilpelust, cumisüvet, orrszívót, ezeket újan.
Használtan vateráról alig használt babakocsit 6500ft-ért, ágynemű garniturát 5000ért, babajátékokat 1600ft-ért. Ahogy számolgattam még 40ezer sem volt az egész amit költöttünk. Persze sokat számít, hogy kaptunk sok mindent.
Szia
Kiságyat kaptuk. Légzésfigyelőt nem vettem,a fejést kézzel oldottam meg,mérleget szintén nem vettem csak stresszeltem volna magam vele. Pici ruhákból keveset és főleg akciósakat vettem ,de csak újat.Mivel apránként vettem mindent így a végén azért úgy gondoltam kicsit elengedem magam és vettem szopipárnát, fejvédőt,falvédőt ,párnát,takarót szettbe 24000-ért ,de így is összességébe 100.000 ft-ból kijöttünk.
Én is a Vateráról és a Teszveszről vásároltam,de nagyon megérte.Kocsi,ágy,ágyneműk,hordozó,ruhák,
500db.pelenka,cumisüvegek,pelenkázólap,textilpelusok,kozmetikumok 60000ft. volt.Féléves koráig elég minden.Legalább 200000 ft.-ot spóroltam ha nem többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!