Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Baba kis ágyat, újat vagy...

Baba kis ágyat, újat vagy használtat vettél? és max mennyit költöttél rá badahinnel együtt? Meg huzatokkal fejvédő ilyesmi?

Figyelt kérdés
2009. dec. 21. 16:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
én egy kombi kiságyat vettem valami 45ért (pelenkázó+kiságy, később átalakítható ifiágy+komódra), meg az ikeában vettem fejvégőt, de mai eszemmel már nem vettem volna ennyiért, hanem inkább egy sima kiságyat meg egy olcsó pelenkázót szintén az ikeából.
2009. dec. 21. 16:37
 2/12 anonim ***** válasza:

Szia

4 hónapos a babám, én az ikeában vettem meg mindent, a kiságy 16 ezer forint volt, a fejvédő 3 ezer, baldachint nem vettem, de az még plusz 3 ezer lett volna. Vettem még két lepedőt, 800 forint darabja és 2 db ezer forintos plédet, de ezeket a kocsiban használom, mert hálózsákban alszik. Paplant és párnát még jó ideig nem szabad használni biztonsági okokból, ezeket majd akkor vesszük meg, ha nagyobb lesz. Szóval kb 23 000 Ft-ot költöttünk mindenre.

2009. dec. 21. 16:37
 3/12 anonim ***** válasza:

Ajàndékba kaptunk uj kisàgyat.Baldahint nem tettem rà.Feleslegesnek tartottam.

Ràcsvédöt,matracot vettünk ujat.(nem emlékszem az àràra)

Ja és huzat is uj volt.)

2009. dec. 21. 16:39
 4/12 anonim ***** válasza:
Én használtan vettem a teszveszen: fa kiságy, matrac, baldahin, fejvédő, párna és paplanhuzat, zenélő körforgó. Ezeket mind 1 hölgytől vettem 10 ezerért!
2009. dec. 21. 16:40
 5/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Én a szopiparna.hu-ról rendeltem a 6 részes ágyneműt+ a szoptatós párnát,12 ezer forint volt.

A kiságy meg volt már,mert 2.fiúcska

2009. dec. 21. 16:51
 6/12 anonim ***** válasza:
16:37 - es vagyok azt még elfelejtettem, hogy matracot is kellett venni a kiságyba, az 3200 forint volt,nagyon jó minőségű, sima szivacs matrac, azt nem az ikeában vettem meg.
2009. dec. 21. 16:51
 7/12 anonim ***** válasza:
Kiságy bükkből 55e Ft Mattiból. Minden egyéb rá, bele, mellé kb. 40e Ft.
2009. dec. 21. 16:52
 8/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi a férjem kiságyát lefestettük+ poliroztuk saját magunk csináltuk gyönyörűvé! :D baldachint anyósék vették, a fejvédőt mi! :D

Így nem volt drága:D

2009. dec. 21. 16:52
 9/12 anonim ***** válasza:

Mi kaptunk egy kombi kiságyat.Teszveszen vettem novetex biokókusz matracot 5500-ért.Bababizományiban találtam egy gyönyörű szettet 4000 ft-ért rózsaszin-fehér macis, van benne rácsvédő,takaró,párna,masni,baldachin, teljesen "uj".

Lepedőt anyós vesz, meg ami nekem volt a kiságyamban+ édesanyám var még hozzá.Zenélő forgot, fisher price, tökéletes állapotban teszveszen 7000 ftért.

Plédek vannak amik az enyémek voltak+ öcsémé.

Álomvirág légzésfigyleőt 9000ért vettem a teszen.

30 hetes km

2009. dec. 21. 17:27
 10/12 anonim ***** válasza:
én Nagyváradon vásároltam, Kikolból, újonnan. A kiságy aukciós volt, 251 lej (16.400 ft), különben kétszer annyi lett volna. A kókuszmatrac 200 lej (13.000 ft), két szett ágynemű (rácsvédő, paplan, párna, lepedő) 2*75 lej (2*4900 ft), baldachinnal szettje 100 lej lett volna (6500 ft), de nem szeretem a baldachint.
2009. dec. 21. 18:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!