Baba kis ágyat, újat vagy használtat vettél? és max mennyit költöttél rá badahinnel együtt? Meg huzatokkal fejvédő ilyesmi?
Szia
4 hónapos a babám, én az ikeában vettem meg mindent, a kiságy 16 ezer forint volt, a fejvédő 3 ezer, baldachint nem vettem, de az még plusz 3 ezer lett volna. Vettem még két lepedőt, 800 forint darabja és 2 db ezer forintos plédet, de ezeket a kocsiban használom, mert hálózsákban alszik. Paplant és párnát még jó ideig nem szabad használni biztonsági okokból, ezeket majd akkor vesszük meg, ha nagyobb lesz. Szóval kb 23 000 Ft-ot költöttünk mindenre.
Ajàndékba kaptunk uj kisàgyat.Baldahint nem tettem rà.Feleslegesnek tartottam.
Ràcsvédöt,matracot vettünk ujat.(nem emlékszem az àràra)
Ja és huzat is uj volt.)
Szia!
Én a szopiparna.hu-ról rendeltem a 6 részes ágyneműt+ a szoptatós párnát,12 ezer forint volt.
A kiságy meg volt már,mert 2.fiúcska
Szia!
Mi a férjem kiságyát lefestettük+ poliroztuk saját magunk csináltuk gyönyörűvé! :D baldachint anyósék vették, a fejvédőt mi! :D
Így nem volt drága:D
Mi kaptunk egy kombi kiságyat.Teszveszen vettem novetex biokókusz matracot 5500-ért.Bababizományiban találtam egy gyönyörű szettet 4000 ft-ért rózsaszin-fehér macis, van benne rácsvédő,takaró,párna,masni,baldachin, teljesen "uj".
Lepedőt anyós vesz, meg ami nekem volt a kiságyamban+ édesanyám var még hozzá.Zenélő forgot, fisher price, tökéletes állapotban teszveszen 7000 ftért.
Plédek vannak amik az enyémek voltak+ öcsémé.
Álomvirág légzésfigyleőt 9000ért vettem a teszen.
30 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!