27 hetes terhes vagyok és a magzatom már "fejre fordult" ez normális? Aug.17-re írtak ki, de mivel nem tudtam pontosan az utolsó menszeszem időpontját csak (november), igycsak körülbelüli dátum, lehet h idősebb a terhességem?
normális!
hát, ha nem tudod pontosan az utolsó mensi dátumát, akkor ez az aug 17 becslés.
Lehet pár nappal előbb érkezik a gólya, de azt úgyis érezni fogod! :D
normális! velem is így volt ,csak 25 hetesen... aztán vissza is fordult farosra... de most megint fejjel lefelé van :)
és már marad is mert nincs helye visszafordulni.
teljesen normális, mert amíg van helye addig mozog, forog, ugrál...csinál amit tud :) ha mondjuk 37 hetes leszel és faros, akkor van inkább gond, mert már nincs helye megfordulni, akkor kell inkább félni.
35h km
Én is 27 hetes babás vagyok, nekem meg pont fordítva van...eddig fejjel lefelé volt, és most megfordult, és a feje van fenn, a lábikója meg lennt, még tud mozogni, forogni, ne aggódj. :-)
Nekem amúgy nov. 6-án volt az utolsó mensim, így aug 14-re vagyok kiírva, szerintem nem nagyon lehetsz idősebb terhes, mert akkor már decemberben mensiztél volna.
szia
Utolsó vagyok, bocsi,bénán írtam, nem decemberben, hanem októberben.
de ha elmész 4d-s UH-ra, ott elég jól be tudják lőni a méretek alapján...illetve egy sima jó UH géppel is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!