November 20-ika ota verzek, november 23-tol szedek Mercilon
fogamzasgatlo tablettat? Szerintetek ez normalis? Vagy mitol
lehet igy?
1/10 anonim válasza:
Semmiképpen sem normális dolog. Szerintem fordulj nőgyógyászhoz. Engem most műtöttek meg külföldön, mert ugyanígy jártam mint te. C
2010. dec. 17. 06:15
nagyon nem normális, tessék abbahagyni a tablettát és orvoshoz menni!!!!!!!!!!!!!!
2010. dec. 17. 06:16
3/10 anonim válasza:
Cysta okozta a vérzést. Mondjuk nekem görcsölt is a hasam. 3 és fél hét után mentem el kórházba és sajnos nem is engedtek már haza. Most dec 3.- án műtöttek. Szerintem mindenféleképpen nőgyógyász. Lehet egy nagyobb hormonszint borulás is. Ez még a jobbik eset.
2010. dec. 17. 06:18
nekem is volt már olyan hogy több, mint 1 hónapig véreztem, bár én nem szedek fogamzásgátlót és tudom, hogy káoszosak a hormonjaim... ha nem hagyja abba, vagy nagyon vérzel, menj dokihoz minél hamarabb...
2010. dec. 17. 06:36
Ez elég buta kérdés. Hogy lehetne normális az hogy 1 hónapja vérzel? Nagyon gyorsan irány az orvos, és elsőként hagyd abba a gyógyszert.
2010. dec. 17. 07:25
Elöször is, a gyógyszert NEM szabad abbahagyni, mert akkor még jobban összekeveri a hormonrendszert.
Másodszor feltétlen menj orvoshoz, mert az ilyen sokáig tartó vérzést sok minden okozhat, a cisztától kezdve a fogazásgátló mellékhatásáig, és a valódi okot CSAK orvos tudja megállapitani.
Akik meg azonnal távdiagnózist adnak, jobban tennék, ha elötte gondolkodnának, mert attól, hogy valakinek egy adott baja volt, még nem jelenti azt, hogy másnak is UGYANAZ a baja, hasonló tünetek mellett.
2010. dec. 17. 07:35
7/10 anonim válasza:
Na voltál orvoshoz? Kíváncsi vagyok mi lett veled ? Remélem nem komolya baj.
2010. dec. 17. 14:31
szia! én is most kezdtem, Lindynette 20-at szeptemberben. 1.5 hónapig véreztem az elején, lecserélte a doki 30-asra. Azóta rendbe jöttem. Azt mondta, kevés volt nekem a hormon, hogy leálljon tőle a menzeszem . Talán neked is ez a baj.
Csak el kell menni dokihoz, azonnal kiderül, mi a baj! hajrá!
2010. dec. 17. 20:49
9/10 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat! Felhivtam az orvosom egy honapi verzes, es rosszullet utan es azt mondta hogy masodik honapban mar csokkeni fog a mennyiseg.. Elkezdtem megint szedni es mostmar jol vagyok tole .. leszamitva hogy jonnek a + kilok :)
Keress másik orvost, mert ez nem normális...minél előbb
2010. dec. 30. 23:22
Kapcsolódó kérdések: