Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » November 6-dikan pont harom...

November 6-dikan pont harom honapos terhes leszek. Az a helyzt hogy most nemjarok dolgozni itt Angliaba, mivel csak 6-dikan csinaljak meg nekem az elso ultrahangot hamarabb nemakarjak asztmondtak hogy folosleges. Normalis ez?

Figyelt kérdés
A parommal voltam a korhazba ahova az orvosom kuldott,vettek ver meg vizeletet,majd kuldtek ertesitot hogy csak 6-dikan menjek ultrahangra.Dolgozhatok olyan helyen ahol minusz celziusz fok van?
2008. okt. 25. 22:36
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Nyugodtam dolgozhatsz, csak öltözz fel rendesen! A baba olyan mélyen, és úgy be van ágyazódva, hogy ha te esetleg meg is fázol, neki akkor sem lesz semmi baja.

Az ultrahanggal kapcsolatban pedig külföldön ez a szokás, hogy később van ez első ultrahang. De egyébként ennek az az előnye, hogy akkor már fogsz is látni valami kis emberpalántát. :-)

Ne aggódj, és jó babavárást!

36 hetes kismama

2008. okt. 26. 07:30
 2/3 anonim ***** válasza:

A mi uh-nk december 9-én lesz. Nem tudom, hogy bírom majd ki addig, de valahogy muszáj lesz. Ne aggódj, ettől nem lesz baj. Nov 15-én megyek majd vérvételre. Még az is úgy tűnik, egy fényévnyire van. De ez csak nekünk kismamáknak és kispapáknak ilyen rossz, hogy semmi nem történik. Attól a baba még ugyan úgy jól van, ne aggódj.

És igen, a baba tök jó, meleg helyen van. Addig, amig te nem fázol, addig semmi gond. Ha te fázol, akkor sem az a baj, hogy a baba is fázik, hanem az, hogy neked rossz a közérzeted és ez kihat a babaára, illetve hogy nagyobb az esélyed, hogy megbetegedj. Úgyhogy öltözz fel jól. De gondolom erről úgyis beszéltél a midwife-al. Ha még nem, akkor nyugodtan hívd fel és kérdezd meg, hátha az ő szava jobban megnyugtat.

Boldog babavárást!

2008. okt. 26. 10:51
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
szia!en is angliaban dolgozom ajovo heten szerdan lesz az elso uh,marnagyon varom!!!a babaddal minden rendben lesz,csak vigyazzmagadra es ne eroltesd meg magad!en is ugyanugy dolgozom a terhessegem elejetol es ma vagyunk 14 hetesek!!!sok boldogsagot nektek
2008. okt. 26. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!