Aggódnom kellene? Miét vagyok pont most ilyen?
Azok a fránya hormonok :)Nyugi ez teljesen természetes.
Képes voltam a merci csoki reklámján bőgni, mint a záporeső... (fiúkat vártam)
Az első válaszoló vagyok. Az "idegbajos" terhességből kislány lett, aki nagyon nyugodt és kedves baba. Szóval ne aggódj, ettől nem lesz lelki nyomorék a pici, hogy neked időnként világvége hangulatod van! Most még nem tudni, hogy fiú lesz vagy lány, még nagyon az elején vagyunk (11 hét), de tisztán emlékszem, hogy első körben ilyenkor már majd felrobbant a fejem és utáltam mindenkit :). Lehet ezúttal kisfiad lesz :) bár olyat is hallottam 2 kislány anyukájától, hogy nagyon más volt mindkét babájával a terhesség.
A rosszullét miatt se aggódj, nekem is hol előjön, hol elmúlik napokra. Talán a pihenés enyhíti, általában nekem akkor rosszabb, ha sokat dolgozok, rohangálok.
Ezek csak a hormonok! A babának ettől nem lesz baja,ne aggódj!
A lányaimmal nem volt semmi bajom- egyébként is hamar elbőgtem magam bizonyos élet helyzetekben,meg néha a filmeken,a hangulatom változott,hol magamba volta roskadva,hol mindenen kacagtam- az én párom cseppet sem értette! kiakadt,hogy miért!!!???-de ennyi.
Most...HÚ! A piros pöttyös reklám megrígat,olyan szép a zenéje,meg a filmek javán sírok!! Ha a párom nem akkor jön,amikorra mondja,hanem fél órát késik,már bevágom a durcát. Nem direkt csinálom! De ez van.Sokszor vagyok magamba roskadva,hogy "olyan egyedül vagyok,csak a 2 lányom van..." tiszta depi! Aztán este meg eszembe jut valami hülyeség- pl a párom a minap mesélte az egyik munkáját.én meg elkezdtem röhögni,de mit aki tablettázott!!-mert eszembe jutott bátyám,amikor meséltem Neki,hogy a munkahelyemen mit csinálok,és Ő végig: ühüm.ja.tényleg? Mint aki érti,de lövése sem volt mit mondok.
A párom kiakadt teljesen! Így vissza gondolva én is :-D
(Nem tudom most kit várunk,de most néha besokallok magamtól!- a lányoknál ennyire nem voltam "magam" )
Boldog babavárást és egészséges kisbabát!!
Üdv:2gyerkőcös,36hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!