Aggódnom kellene? Miét vagyok pont most ilyen?
Figyelt kérdés
11 hetes vagyok, ezidág kiegyensúlyozott, nem ideges, boldog voltam, pedig az elso terhességemnél az elejétol nagyon érzékeny és hamar kiakados idegzsák voltam, most pedig a második babámnál nem, csak az utobbi 1-2 napban lettem olyan hogy egyszer akkorákat nevetek hogy a konnyeim is kicsordulnak, másnap meg mindig el kap a sírás egyhúzomban, kiakadok hamar, túl aggodom magam, alig eszem, tisztára mint aki depresszios, magamba roskadok és jonnek a negativ gondolatok.a férjem nem bír a viselkedésemen, hangulatingadozásaimon kiigazodni, aztán megvigasztal, ki sírom magamat és mosolyt csal az arcomra, és újbol kiderulok.2011. aug. 19. 14:00
11/11 A kérdező kommentje:
koszonom a megnyugtato és gyors válaszokat.tegnap délután még a férjemmel hulyultunk az ágyban, húztam az agyát, kinevettem,de ugy hogy a szememben már a konnyek ott voltak a rohogéstol, csak nézett rám hogy mi lelt, aztán háyinger és wc-re szaladás vetett véget a nagy rohogésnek, ami már elotte nem volt, éjjel meg nem birtam el aludni, bogtem mint a zakkant, forgolodtam vagy 2 oráig, aztán még a mai nap folyamán vagy 4x bogtem, de ugy mint aki temetesen van, komolyan mondom, nem vagyok ép, férjem segitkezett az apjának egy munkában 2-3 orát volt kint, de énletámadtam hogy miert nincs velem,este meg potlásként mellém bujt, akkor meg duhitett, es kuldtem hogy inkább menjen odébb. teljesen érthetetlen a viselkedésem
2011. aug. 19. 16:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!