Abortusz vagy legyek eros es legyek egyedulallo anya?
Kulfoldrol irok szoval elore is bocsanat az ekezetek miatt. Na szoval 2 hete tudtam meg,hogy terhes vagyok. Akitol a baba van mar nem vagyunk egyutt, mert 3 hete kb befejeztem vele,mert egyszeruen nem mukodott. Allandoan feltekenykedett ram, veszekedett velem, minden percemrol el kellett szamolnom, nem hitt nekem, duhkitoresei voltak es jo parszor duhebe elmondott mindennek is. Mikor megtudtam,hogy terhes vagyok mindenki azt tanacsolta,hogy ne mondjam el neki. Filoztam es toprengtem rajta de vegul egy hetre ra elmondtam.
Azt hittem konkretan majd megvadol,hogy nem is tole van a gyerek. Rendes volt de konyorgott,hogy abortusz legyen. Szo szerint konyorgott. Azt mondta,hogy tonkre tennem az eletet. Mivel o muszlim es en nem,plussz nem is vagyunk egyutt ezt a csaladja elitelne...stb Utana hozza tette meg azt is,hogy nekunk nincs jovunk egyutt es nem is volt,mert en nem vagyok muszlim. Meg,hogy talalkozgat o most valakivel akivel talan valami komolyabb is lesz. Ezt nem hiszem el neki. Ekkor 2 hete,hogy veget ert koztunk szoval ennek semmi ertelme. Csak hazudozik,hogy ravegyen az abortuszra. A vallasi kulonbseg sem jelentett eddig gondot amig egyutt voltunk de most hirtelen mar az.
Bejelentkeztem az abortusz klinikara es jovo csutortokon megyek. Kb mindennap ram ir, hogy hogyan vagyok meg ha barmire van szuksegem akkor szoljak, meg elakar velem jonni a klinikara is tamogatni. De szerintem csak azert,hogy meggyozodjon,hogy megtettem. Teljesen ketszinunek es alszentnek tartom a viselkedeset.
Barataim nagyon tamogatoak es mondjak ne hagyjam magam befolyasolni. De nem vagyok 100%ig biztos az abortuszba. Sokszor eszre sem veszem de a hasamat simogatom vagy ugy alszok el,hogy a hasamra rakom a kezem. Tudom,hogy meg nagyon pici a baba. Kb 8 hetes terhes lehetek a menzeszem alapjan. De egyre jobban kotodok hozza. Nem tudom milyen egyedulallo anya lennek. Borzaszto nehez lenne. O biztos nem tamogatna semmibe. Megtagadna. Kihangsulyozta,hogy onzosseg lenne a babaval szemben ha megtartanam, mert mindket szulore szuksege van es neki nem lenne apja.
Annyira nem tudom mit tegyek :(
Eloszor is kedves utolso valaszolo. Fogamzasgatlo mellett estem teherbe. Es orulnek ha nem egy fott leveshez hasonlitanad a babamat. Valamint nem tetszik a stilusod,mert ugy irogatsz,mintha egy 10-en eves csitri lennek aki azt sem tudja mit csinal.
Tudod ha csonka csaladban nottel fel akkor nem biztos,hogy azt szeretned a gyerekednek is adni. Itt nem arrol van szo,hogy a felelosegeim elol probalok menekulni hanem a legracionalisabban szeretnek eljarni ebben a helyzetben es sajnos a helyzet kivanja az abortuszt. Ha elolvastad volna az uzenetemet rendesen akkor rajonnel,hogy mirol van szo.
De kerlek ne irjal ha semmi hasznosat nem tudsz.
Kedves kérdező.
Feleslegesen osztod ki a kérdésed.
Kár volt feltenni a kérdést, még nagyobb kár, hogy nem ismered el a halmozott hibáitokat.
Nincs több hozzászólásom, mert csak falra hányt borsó lenne. Plusz pontozgatósdi mihaszna játék.
Az abortuszt ... áhh hagyjuk.
Nincs értelme hozzászóln
Talán másoknak hasznos lehet.
Szia!
Ha anyaiakba megoldhato es a szived azt szeretne hogy megtartsd akkor szerintem ne vetesd el ! :) nagyonjo anya leszel ! :) most magadra gondolj es a baba eletere, ne azt hogy mi lesz ha ...
Kedves kérdező.
Képletesen írtam, hogy "ezt a levest... ".
Íjam körül mit jelent ez a mondás?
Saját magad teszed nyilvánosan mérlegre, nem én.
A kérdést Te tetted fel.
Baj, ha egyenes választ kapsz?
Ha intelligens vagy, már rájöttél a kérdésed feltevésekor, hogy hol hibáztál.
Nem fogalmazási stílusom a lényeg, hanem a valóság.
Nem a "leves".
Az eső után köpönyeg? Jobb példa?
Azon párti volnék, látatlatlanul: vállald fel a tetteid következményeit is. Az anyaságot. Mert egy leendő életről van szó, nem pedig "leves" példázatról.
Mit vársz? Megerősítést, hogy abortusz, vagy ne?
Ép ésszel egy felnőtt bizonyos korban problémamegoldó.
Vagy próbálkozz az eseményutánni pszichológussal beszélni.
Ez merő jótanács, ne vedd pejoratívan.
Voltak akiknek abortusz után többet nem lehetett utódlásuk.
Ez is kockázati tényező.
Ezt is mérlegelted? (kérdezőnek)
Kedves kérdező.
Legyél "erős és anya".
Egyedül?
Nem jó senkinek.
Ennyi a tanács.
Ez már a vélemény, amit nem szeretsz, mert kioktatásnak veszed. Pedig csak tény.
Felelőség, gyere haza.
A stasztika alapján idézem: csak "Magyarországon minden 2. babát abortuszra ítélnek.".
Az-az a gyermekáldás felér egy fogyóeszköz szanálásával.
Nos ez a szomorú.
Divat lett az abortusz.
Elképesztő.
szia!
én a helyedben megtartanám, ugyanis anyagilag el tudod tartani, lelkileg is kötődsz hozzá, hisz a hasadat simogatod, ilyesmi. plussz nem vagy már kamasz,érett nő vagy, aki már felkészült egy babára. szerintem a te eseted tipikusan olyan eset, amikor a nő igenis egy életen át bánja az abortuszt.
a pasinak könnyű, nem neki kell keresztülmenni ezen. ne hagyd, hogy az ő kényelme téged belehajszoljon egy ilyen végzetes döntésbe.
kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!