Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogyan csináltátok, hogy a...

Hogyan csináltátok, hogy a munkahelyen ne vegyék észre a terhességeteket 3. hònap betöltése előtt? Pl. Hányinger, hányás

Figyelt kérdés

2017. máj. 30. 13:27
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Kedves válaszolò.

Szégyelled magad Te!

Buta egy rosszindulatû nő lehetsz.

Elîtélsz másokat..

Volt egy terhessèg elhalásom.

Missed ab lett a vége .

Megszenvedtem.

Aki ezen àtesett tudja mit érzek és miért kérdeztem ..

Ezèrt nem szeretnèm ,ha bárki tudnà a

12.hétig .

A többieknek viszont köszönöm! :)

2017. máj. 30. 21:41
 12/12 anonim ***** válasza:
Én a főnöknek szóltam, de a kollégáknak nem jelentettem be semmit. A vezetőség rendes volt, a vizsgálatokra simán eljártam, de előtte is sokat mentem irodán kívülre, az nem volt feltűnő. Inkább abból kezdték sejteni, hogy képtelen voltam tovább együtt ebédelni velük, mert a szagoktól hányingerem volt. Pár nap után már nem volt kifogásom, amit elhittek volna, csak csendben hagytak kimenni. Aztán 15-16 hetesen ugrott egyet a hasméretem, akkor már nem tudtam takarni és mikor egy megbeszélésen odatoltak nekem egy széket, hogy "az én állapotomban ne álljak", akkor megköszöntem, kvázi elismerve az addigi sejtéseiket. Összesúgtak néhányan, hogy na végre, hát igaz, másnaptól nem volt téma. Később sem kérdezgették.
2021. nov. 1. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!