10 hetes terhes vagyok és a tüneteim enyhültek szinte alig vannak. Van okom aggódni? A 6. hét óta szinte mindennap volt hányás hányinger, de ahogy a 10. hetet betöltöttem ezek kezdenek múlni.
Volt már egy missed abo-om 8 hetesen, ezért is aggódok jobban.
Orvosnál múlt héten voltam 9 hetesen, akkor az orvos mindent rendben talált szerencsére.
Normális ha enyhülnek illetve elmúlnak így 10 hetes korban a tünetek?
Ne aggódj, ez teljesen normális. A 12.hétig a roszullétek akár még vissza is térhetnek.
Ettől függetlenül a magzat még egészséges, és minden rendben van. Nekem például, soha egész terhességem alatt nem volt terhestünetem, és mégis egészséges kislányom született, komplikációmentesen.
11+4 hetes vagyok. A 10. Hét óta kezdenek enyhűlni a tüneteim. Cicifeszülés is alábbhagyott, hányinger és szagundor se olyan rossz már, igazából én is a hullámzóval tudom jellemezni, mert ma reggel megint nagyon fáj a cicim. Tegnap reggel volt hányingerem, déltől pedig semmi bajom nem volt.
Néha én is nekikeseredek, de csak a jó dolgokra szabad gondolni. 17.-én megyek dokihoz. Utoljára 8+4 hetesen voltam, ráadásul akkor csak megmérte, megnézte a szívverést, nyomott egy homályos képet nekem és Ennyi volt az uh. 3 perc talán.
És azóta már lerágtam a 10 körmöm 😃
De amíg érzem a tüneteket, mégha enyhén is, akkor is bíztatom magam. 😊 Nyugi, és Boldog Babavárást kívánok. 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!