Kismamák, hányni az utcán?
Előfordult már veletek,hogy nem volt idő hazamenni?
Ma épp csak arra volt időnk, hogy kijöjjünk a boltból, és egy csöndesebb, füves sarokba húzódjunk, de így is elég látványos volt. Előtte épp csak kibírtam, hogy megálljon a busz. Forgalmas út, építkezés, öröm volt.
Nem tudok mit tenni. Olyan hirtelen jön sokszor, hogy arrébb menni is aligvan erőm. Nagyon szégyellem magam. Persze ootthon is kell, de hát nem lehetek otthon mindig.
Ételtől teljesen független a dolog. 17 hkm
Ti voltatok így, és ilyen rosszul éreztétek magatokat utána?
Én egyszer leszálltam egy megállóval előbb a buszról. A két megálló között elegánsan belehánytam a bokrokba, szerencsére ilyen susnyás rész volt, majd belibegtem dolgozni.
Barátnőm egy reggel azt írta nekem sms-ben, hogy épp most hányta le a szomszéd ház sarkát. Azóta is ezen röhögünk, ha eszünkbe jut.
Persze, ott akkor kissé kellemetlen, de ez egy ilyen időszak (is lehet) sajnos. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!