8 hetes terhes vagyok. Állandó hányinger, undor, éhség és savasodás. Tudnátok tippeket adni, hogy ki hogyan élte túl ezt a korszakot, és kinek meddig tartott?
2 terhesség, 2x 2 honap folyamatos rosszullét. Mindent kiprobaltam, és semmi nem használt. És hidd el, mindent kipróbáltam.
Túl kell élni.
10 hetesen csillapodott, addig is Magne B6, Salvus víz, háztartási keksz segített.
Kis adagokban, naponta többször enni, mást nem nagyon tehetsz.
Nálam már a 9. héten javult a helyzet. :) Előtte meg szinte csak sós rágcsákon éltem más nem maradt meg bennem. Néha a hideg tej segített a savasodásra, de nem mindig. Próbáld meg kitapasztalni, hogy mi a jó neked.
26 hkm
Nekem az első terhességemnél a 9.hét körül kezdett enyhülni. Teljesen más okból kifolyólag 18-19 hetesen elvesztettük a babát.
Most újra várandós vagyok. Megint az 5. héten kezdtem rosszul lenni, rengeteget hánytam megint, már betöltöttem a 12. hetet, kipróbáltam minden praktikák, a keksztől, a hideg kóla,gyömbér stb.stb-n keresztül. Őszinte leszek, már belátom, semmi nem segít. Ezt túl kell élni. Vannak mélypontjaim, amikor sírok, mert már gyenge vagyok és fogytam 5-6 kg-t, de bármit kibírnék, ha tudnám, hogy a babám jól van, egészséges, és hamarosan anya lehetek.
Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!